• 194
    58. maddeden daha önemli konu şuydu aslında bugünkü genel kurulda, herkesin gözünden kaçıyor o. fenerli konuşmacılar bir tarafını yırttı mahkeme sonuçlandıktan sonra disiplin hükümleri yürütülsün diye. fenerin hesabı sadece süreci uzatıp zaman kazanmak, mahkeme de fenerin aşırı sağlam avukatları olacaktır ve sürecin ne getireceğini önceden öngörebilirler.

    fenerbahçe de bu duruma göre önceden önlemini alıp planlar kendini yeniden. yani çok bir şey kaybetmezler, hatta geçen seneki şampiyonluk kar bile sayılır. hesapları sadece bu. tüm konuşmacılar mahkeme bitsin diye ağlaştılar. zira 58. maddenin değişmesini istememekte haklı fener play-off öncesi hem şampiyonluğun gitmesi hem de bu sezonun güme gidip, 2012-2013 sezonunun da muhtemel küme düşme yüzünden bank asya'da geçmesini kabullenemezlerdi. bunun için süreci uzatma yoluna gittiler.

    şimdi ise asıl mücadele başlamakta. spor hukukunu önce işletip italya'daki dava emsal alınarak, fenerbahçe'nin ve ilgili kulüplerin ceza almasını sağlamak. galatasaray olarak ilk mücadeleyi kazandık. asıl mücadeleyi kazanırsak, tüm sülüklerden kurtulmuş olacağız.

    o yüzden gevşememekte fayda var. daha her şey yeni başlıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın