• 21
    maça giderken ki hangi maç oldugunu yazmak, sonra bunu yıldızlı bakınız vermek öyle zor geliyor ki; faşist moderasyon istifa. maç (bkz: 25 ocak 2012 galatasaray ankaragücü maçı) delikanlı gibi bakınız verdim, bakınız. neyse, bir dolu hata yapmakla birlikte devam etmek istiyorum entrye, moderatör olduğum ve silinmeyeceğine güvenerek.

    mehmet ağar'ın galatasaray delegesi olduğunu öğrendim. twitterda bir dolu sert tepki verildiğini gördüm. çok şaşırmadım. twittera göre dijital olarak 14:32'de "mehmet ağar güzel seçim olmuş, dinsizin hakkından imansız gelir" yazmışım.

    bu kadar mantıklı tepkiye ragmen neden acaba?

    hadi beni boşverin, 3 temmuz 2011'den beri yaşadıklarınızı dogru yorumlayın isterim. fark ettiniz mi, adamlar o kadar fütursuzca, o kadar rahat, kimseyi siklemeden işlere girişmişler ki. adamın umurunda degil, federasyon başkanına, başka kulüp başkanına küfürler edip duruyor. istedigi maçı, istedigi gibi baglamak için herkesle konuşuyor. aziz yıldırım denen fenerbahçe başkanı türk sporunu parmagında oynatıyor. fark ettiniz mi?

    ne istiyorsunuz anlamıyorum ki? elit elit köşemizde bekleyelim mi? yoksa karşılıgını verelim mi? fm'de böyle şeyler yok mu? bence güncellenmesi lazım. bütün dünyada var bu. fm denen oyunun sahipleri bunu oyuna ekleyebilir mi, yer mi? o tazminatları verebilirler mi?
    river plate düştü ya geçen sezon, bilmem kaç yıldır onları kurtarmak için arjantin'de ne numaralar çekildiginden haberiniz var mı? ich'e sorun o size anlatsın.
    arada fark var, river plate şike yüzünden düşme durumuna gelmedi. ama türkiyede aynı ayak oyunları her halukarda oynanıyor. siz şimdi mehmet agar'ı begenmiyorsunuz ya, onun gibi adamlar bize lazım.

    size lazım degil mi? o zaman fever pitch'deki* paul'un kupa maçında başına geldigi gibi mahallenizin takımı reading'i tutun abicim. galatasaray sizin hayallerinizdeki takım olamaz. kendinizi kandırmayın, beni zaten kandıramazsınız.

    ben bu takımı* öyle de böyle de sevdim. ne oynadıgım takımları ne memleketimin takımını*, ne de başka bir takımı galatasaray gibi sevmedim. metin kurt'la hakan şükür'ü ayrı görmedim. bu çok sert oldu lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın