• 111
    kişisel gözlem ve deneyimlerime dayanarak söylemek isterim ki, galatasaray sözlük'teki en yazar odaklı moderatördür. casus efendidir, çok sinirlense bile ulaşacağı en negatif mertebe uyuzluktur. geçen senenin en aktif 3. muhbiri olarak en çok anlaşmazlığa düştüğüm moderatördür ki bu durum aramızdaki kişisel bir gerginliğe değil, tüm iyi niyeti ile yazarları kollamak ve hatalı olması muhtemel entryleri olabildiğince onların lehine yorumlayıp ona göre karar vermek istemesine işaret etmektedir.

    bu bağlamda casus bir, belgarath iki... hatalı ihbar da hatalı ihbar arkadaş, bu yüzden yaptığımız beyin fırtınasının, fikir alışverişinin haddi hesabı yok ama belgarath zaten az uğruyor sözlüğe, bu yüzden casus bir tanedir yani yazarlar olarak kıymetini bilin, bir sorun olsa da iletişime geçmekten kaçınmayın derim çünkü kendisi çok samimi ve açıklayıcı birisidir. üslubu diğer moderatörlere göre de daha yumuşaktır. kimsenin kötü bir niyeti yok elbette ama tarz olarak yani... adam zamanı olsun olmasın güzel güzel yazar, açıklar... bir şey yapmışsa da muhakkak çok geçerli bir sebebi vardır.

    tüm bunlara rağmen sözlükteki en eleştirilen, tabir-i caizse yerden yere vurulan moderatör olmasını yadırgıyorum ve bu durumun diyalog kurularak çözüleceğinden adım gibi eminim...

    casus gerçek bir sözlük emektarıdır, dostumdur...

    http://www.hobim.net/.../detay/casusmsnd.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın