• 290
    saldırılarına ve iftiralarına devam eden spor servisi.

    http://spor.milliyet.com.tr/.../1493105/default.htm

    --- alıntı ---

    galatasaray teknik direktörü fatih terim'in, sezonun en kötü futbolunun sergilendiği eskişehir maçı sonrası futbolcularını sert sözlerle uyarıp "rakip de aynı sahada oynadı. zeminden şikayet etmeyin" dediği öğrenildi.

    galatasaray 9 maçlık galibiyet serisi eskişehir deplasmanında son bulup rekor başka bahara kalırken, teknik direktör fatih terim'in morali sergilenen kötü futboldan dolayı oldukça bozuldu.

    star gazetesi'nin haberine göre; tecrübeli teknik adamın, futbolcularının soyunma odasında sürekli olarak sahayı bahane göstererek kendilerini savunması üzerine sesini yükselterek, "eskişehirspor başka sahada mı oynadı? bırakın bahane üretmeyi! hiçbir şey oynamadınız" dediği ifade edildi.

    futbolcularını gerçeklerle yüzleşmedikleri gerekçesiyle eleştiren fatih terim'in, "haftalardır size ses çıkartmıyorum. her hafta bir bahaneniz var. bir hafta hakem, bir hafta rakip sert, şimdi de saha. sizde hiç hata yok mu? aklınızı başınıza toplayın. şansını çok kötü kullanan arkadaşlar var. hepinizi uyarıyorum. bazılarınızın üzerinden o formayı alacağım" diyerek rest çektiği öğrenildi

    --- alıntı ---

    gelelim yorumuma. eğer ki bu haber doğruysa bu haberi sızdıran kansız kim olursa olursa kulüpten uzaklaştırılsın yok yalansa da milliyet ve star gazetelerinden kimse florya'dan içeri adımını atamasın. bu ne kardeşim yine duyuldu, öğrenildi, bildirildi, ronta yatıldı tarzı habercilikler hortladı. seslerini bir an önce kesmeliyiz.

    not : yazım hataları milliyet'e aittir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın