resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 184
    21 ocak konuşmasını banttan seyrettim. eğer bir montaj yoksa konuşma şöyle gelişiyor:

    önce:

    fenerbahçe sportif’in, 20 ocak 2012 itibarı ile imkb’deki piyasa değeri 576 milyon $ dır. yine, imkb verilerine göre futbol sektöründeki diğer kulüplerin değerleri ise aynı tarihte galatasaray 253 milyon $ , trabzon 201 milyon $, beşiktaş 146 milyon $ ’ dır.(gbkz: yani diğer 3 büyük kulübün piyasa değerlerinin toplamı ancak bir fenerbahçe etmektedir.) hem de bugünkü her tür olumsuz şarta rağmen.

    bir süre sonra:

    ben ve arkadaşlarım mecbur kaldıkça, bıçak kemiğe dayandıkça ancak medya önünü çıkmaktayız. neden galatasaray bu kadar çok bağırmaktadır? çünkü, tüm yaşadığımız olumsuzluklara rağmen onların değerinden hala 3 misli daha fazlayız. bütün mesele budur. tüm fenerbahçeliler bunu unutmasınlar.

    yorum:

    bu nihat arkadaşımız büyük ihtimalle "onların" derken galatasaray, beşiktaş ve trabzonspor'u birlikte nitelemeye çalışıyor. yani adam fener galatasaray'ın 3 katı demiyor. yani bir insan şu iki paragrafı aynı konuşmada seslendiriyorsa düşünülmesi gereken buduri. aksi beyin tomografisi için randevu gerektirir.

    not: galatasaray bir zaman önce büyük hisse satışı yaptı. hisse değerleri bu yüzden düşük. zaten hisselerin değerlerinin artması kulübün zararına. bu yüzden kulüp değerini düşük tutma çabasında veya bunu yeğlemekte. sattığı değere yakın fiyattan alırsa çok az veya hiç faiz zararına uğramadan kredi kullanmış gibi olacak. bu işler böyle... ancak fenerbahçe toplantılarında şakşakşak sesleri arasında saçmalamalara neden olur. galatasaraylılar çanak tutmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın