resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 248
    kayseripor yönetiminin yüksek egosunun yeni kurbanı olabilecek bir futbolcuydu ki, araya kulüp içindeki gülen cemaati kanadının girmesiyle transferi gerçekleşecek gibi. transfer söylentisi başladığından beri takip ediyorum, ilk başta anadolu kulübü olmanın verdiği eziklikle inanılmaz tepki verdi kayseri başkanı. sonra seviyenin düşmesi sağlandı ki istenilen linç ortamı oluşsun. en sonunda galatasaray yönetiminin o seviyeye inmeyeceği belli olunca susmak zorunda kaldılar daha fazla rezil olmamak için. yönetimin kamera önünde sergilediği duruşa hayran kaldım açıkçası. futbolcunun aklının karışmasını "ayartma"ya yordular, doğru da olabilir ama bu yöntemin kullanılmasının sebebinin kendileri olduğunu hiç düşünmedi bu aklıevveller. herkes ilhan cavcav olmaya yemin etti bu ülkede sanırım; bir oyuncu parladı, hop fiyatı 10 milyon euro! yok öyle beleş, sen ne kattın ki o adama o fiyatları istiyorsun? scout ekibine bile zırnık koklatmaz bunlar alınacak bonservisten eminim. hakan şükür "kayseri büyükşehir belediye başkanı ile neden görüşmüyorlar ki?" diye demeç verdi geçenlerde, bu demeç olayın düğümünü çözdü bana kalırsa. abdurrahim albayrak da stadyum programında olayın siyasi boyutunu işaret ederek "birbirimizi severiz, pek sevişiriz" gibi cümlelerle ortamı iyice yumuşattı ve transfere zemin hazırladı.

    bu kadar tantananın asıl nedeni para olsa da, bir diğer nedeni de siyasi çekişme olmalı. ünal aysal bu çekişmenin dışında gibi gözükse de kayserispor yönetiminin göbekten bağlı olduğu siyasi partinin pek hazzetmediği bir konumda aslında. eskinin nüfuz sahibi adamları faruk süren, ali dürüst gibi adamlar tam da bu yüzden tasfiye edildi, edilmeye çalışıldı büyük patronlar arasından. ünal aysal bu çekişmede taraf olmak istemez, istemediği için yurdu terk etmiş zamanında; zaten verdiği demeçlerden bunu anladım. bu durum da adnan polat gibi kendi göbeğini kesemeyen adamlar yerine, basiret sahibi bir başkanımız olacağını gösteriyor. cemaatin adamlarının başa geçmemesi de ayrı sevindirdi beni tabii.

    konu çok dağıldı ama bu transferde paranın tek etken olmadığının anlaşılması lazım. araya sonradan giren adamlardan sonra olayın çözülmesi bu tezimi açıklar nitelikte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın