• 219
    twitter'da tt olmasi ve gecen sene transfer döneminden bu zamana, kendi capinda "iyi duyumcu" unune sahip olmasi bir takim galatasarayli yazarlari rahatsiz etmis yazardir.

    olayin icinde oldugunuz icin buyuk resmi tam olarak göremiyorsunuz. seref sayesinde bu sözluk cok ciddi manada yeni yazar ve okur sayina ulasti. bir futbol takimi sözlugu olmasina ragmen, fenerlisinden tut en ucra kösedeki takim taraftarina kadar herkesin takip ettigi 7nci populer sözlugun yazarlariyiz. bunda seref'in katkisi da belli oranda vardir. burada yazilanlar medya mensuplari vs. tarafindan takip ediliyorsa ve sözluk, taraftarlar arasinda kamu oyu olusturduysa biz yazarlar ve seref gibiler sayesindedir.

    kendisi sahip oldugu ununu iki uc transfer haberi karavana cikarsa zaten kaybedecektir. gecen dönemde kesin anlasilan transferleri dogru tahmin etmis ve acik kapi biraktigi transferler de ya gerceklesmis ya da son anda bir puruz cikarak yatmistir. simdi akil var mantik var, seref eger salliyor olsaydi, kendisini bu kadar konusuyor olur muyduk? beklediginiz bir transfer hakkinda seref de bir seyler karalayinca heyecanlanmiyor musunuz?

    herseyden önce adamin eglencesi, hobisi bu. medya mensuplarindan daha net duyum sagladigina göre belli ki bir takim kilit noktada tanidigi falan var. kesinlesen transfer haberlerini 3-5 saat hadi bilemedin bir gun önceden haber veriyor. kötu mu yapiyor? resmi sitenin keyfini beklemekten kurtulmuyor muyuz? adam hobisini icra ediyor, beyefendiler de gelip tanimadiklari bir adam hakkinda atip tutuyorlar. sahsen ben de tanimam ama yaptigi, biz sabirsiz taraftarlara transfer döneminde kucuk capli heyecan yasatmaktan baska bir sey degildir. gelen adam zaten geliyor önceden bilsek ne olur?

    her neyse, seref'in yanlislari da yok degil. sözlukte mesaj özelligini kapatmasi, herkesin twitter'da takip edememesi gibi bence sacma uygulamalari da var. kendisine, kendisini takip edenlere ve kisisel hobisine saygi duymak lazim. bence seref meshur olmaya calisan biri degil, hakkinda atip tutanlarin meshur ettigi birisidir.

    (bkz: haters gonna hate)
App Store'dan indirin Google Play'den alın