• 213
    --- alıntı ---

    basel ve shaqiri’yle kesin olarak anlastik. ancak bonservis bedeli ve transferin ne zaman duyurulacagi hakkinda net bir bilgilm yok. fakat..
    basel teknik heyeti asagidan yonetime baski yapiyor; "en iyi oyuncumuzu, sezonun en onemli maclari oncesi satmayalim" diye.

    --- alıntı ---

    arkadaşımızın attığı tweet bu şekilde. ortalama bir zekaya sahip olan kişi hemen çözer şu mesajdaki inceliği. shakiriyle anlaşmışlar gelecek.. ooo süperr. fakattttt..basel teknik heyeti karşı çıkıyorr..

    yani türkçe meali : gelirse ben bildim yalamaya devam edin, gelmezse de teknik heyetin ibneliği ben demiştim yineyalayın.

    yani bu hareketleri twitterda, ergen forumlarında yapanları anlayışla karşılıyorum da, o kadar sık elenip alım yapılanböyle bir platformdaböyle ergen hareketleri görmek cidden çok can sıkıcı.

    ulan shaqiri denen eleman 20 gündür gündemde. geldi gelecek, başkan açıklama yapıyor, fatih terim devamlı hakkında demeç veriyor. yani transfer ihtimali belirgin bir şekilde var olanbir isim. kafan basmıyor mu buna? illa dilenmeye mi mecbursun duyumculara?

    adam, duyum aldım nijeryadan zenci forvetle anlaşmışlar diye twit atsa, twitterdan önce buraya düşecek nerdeyse, aa zencigeliyormuş hemen gidip ilk biz ağzımıza alalım diye.

    sen galatasaray sözlük yazarısın akıllı ol! sanal kahramanların reklamını yapma, kendini düşürme. bulanık bilgiverip, nereye çekersen oraya gidecek cümle kurma üstadlarının oyununa gelme.

    ee işte bak sonra adam çıkar twitter'da dakka başı yazar, (gbkz: gssözlükk mü?? ben yazmıyorum orda artık (: )..

    yazar mı oğlum daha, ne yazsın, zaten her an reklamını yapan kamiller bolca mevcut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın