• 836
    bilemiyorum daha evvel belirtildi mi, ancak kendisi hakkında görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle yarın savcılığa bir grup futbolsever tarafından suç duyurusunda bulunulacak türkiye futbol federasyonu başkanı..

    hukuksal boyutuyla ilgili üzülerek belirtmeliyim, herhangi bir bilgim yok, fakat eğer daha iyi olacaksa kısa sürede bu dilekçe imza kampanyası şeklinde tekrarlanabilinir..tabii imza verilen sayısının bir önemi varsa?

    ya da başka bir şekilde hakkında görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle kamu vicdanı esasına dayanarak birşeyler yapmak gerekiyor..çünkü ne medya ne de türkiye'de futbol odaklı hemen hemen her kurum para'nın değerini adaletten üstün tutmaktadır..adı geçen takımlar içerisinde tek büyük galatasaray'dır. anadolu'dan geçen sene küme düşen ve galatasaray'ın yanında olan bir iki klüp dışında karardan etkilenmeyecek az klüp vardır. kimsenin alt liglerdeki delegelere söz hakkı vereceğini de sanmıyorum.
    kısacası demem şu ki, genel kurul toplantısı sırasında 350'yi aşan delegelerden önemli olanları uefa cezasını küme düşmeye yeğler ise, yayıncı kuruluş ve tff yönetimi de buna ön ayak olursa, galatasaray ve rahatsız olan kamu vicdanı dışında bu olanlara dur diyecek adalet isteyecek başka kimsecikler yoktur..
App Store'dan indirin Google Play'den alın