• 829
    maa: merhabalar, bir sorum olacak.
    infantino: evet, buyrun?
    maa: efendim yemiyor. başbakan bir taraftan, paracıklar ayrı taraftan, damarlarımdaki sarı-lacivert kan içten içten sıkıştırıyor. yemiyor sonuç itibariyle. fenerbahçe'yi düşüremiyorum ben. nedir bunun yaptırımı?
    infantino: ?
    maa: bakmayın öyle aval aval efendim! cezamız neyse çekecez artık! hayır, zaten gidiyoruz da ne oluyor avrupa kupalarına? young boys bir taraftan, all boys öbür taraftan... neyse azizim! bak ''aziz'' dedim dikkat edersen! en çok da aziz sıkıştırıyor lan!
    infantino: ...
    maa: efendim şimdi ne desem boş. siz türkiye'de çarklar nasıl dönüyor bilmezsiniz. o sebeple açıklama yapmak yıllar yıllar alır. türkiye anlatılmaz yaşanır. konumuza dönelim. vermiyorum ben ceza meza hacı. üç beş puanını silecem fenerbahçe'nin, çıkacam işin içinden. ve sonra? işte orasını merak ediyorum. nedir bunun yaptırımı?
    infantino: diğer takımlar? onlar nasıl ikna...
    maa: hiç düşünmeyin efendim. bir galatasaray'ın car car car car car car sesi çıkıyor. bunların başkanları geçen dedi ki, ''ben bu maa yüzünden takımı avrupa'ya götüremezsem bırakırım.'' oooh, laylaylom! ben de düşünüp duruyordum bu adamın ayağını nasıl kaydırsam diye. hoop, bu iş de hallolacak böylece.
    infantino: beş yıl hiçbir takımınızı almayız.
    maa: olur.
    infantino: milli takımınızı kupalardan men ederiz.
    maa: ala. hem hangi kupalar olum, hangi kupalar?
    infantino: ...
    maa: öpsün seni mehmet ali aydınlar, ahahah, öhm... neyse hacı, oldu o zaman. görüşürüz kaçtım ben, kib, bye!
App Store'dan indirin Google Play'den alın