resim
Moussa Sow
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 104
    transfere sow cephesinden bakmak temmuz ayından beri içinden çıkamadığımız genel tablo hakkında net fikirler vermekte bence. trabzonspor'un şampiyonlar ligi grubu sayesinde sow'u yakından tanıdık. sow ingiltere, ispanya gibi liglerin iyi takımlarında forma giyecek yeteneğe-kapasiteye sahip, günümüz futbolunun iyi hucüm elemanlarından , 26 yaşında . görünen o ki önümüzdeki 5-6 sene kariyerinin zirvesine çıkabilecek potansiyeli de var. hadi fenerbahçe'ye yüksek maaş çin geldi diyelim ama bu adamı normal şartlar altında 5-6 sene burada tutmanın imkanı yok. fenerbahçe'ye gelmekle amacı ne olabilir? fenerbahçe'nin yüksek ihtimal her sene şampiyonlar ligi'ne katıldığını hesaplayıp , o vitrinde devamli boy göstererek örneğin inter'e liverpool'a transfer olabilme ihtimali . fakat birçoğumuzun öngördüğü üzere fenerbahçe'ye küme düşme ya da 25-30 puan silme ve avrupa kupalarından men cezası verilmesi masada kuvvetli ihtimal olarak dursa sow'un 300-500 bin yuro daha fazla kazanayım diye böyle bir maceraya evet diyeceğini, kendini avrupa piyasasından soyutlacağını sanmıyorum.

    şampiyonlar ligi'nde oynayamayacağını anladığı anda yıldızlarını elinden çıkaran fenerbahçe'ye küme düşme, avrupa kupalarından uzun süreli men gibi ağır cezaların gündemde olmadığı haberinin uçurulmasıyla ancak bu kadar yüksek maliyetli oyuncuyu transfer ettiği düşünüyorum.

    bu transfer girişimi , ne yazık ki fenerbahçe'nin hem federasyon hem de uefa nezdinde ufak cezalarla kurtulacağının bir göstergesi gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın