resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3133
    biz yaptık anasını satayım.

    her isabetsiz ortasında, farkla auta giden her şutunda onunla taşak geçen fenerlilerle beşiktaşlılarla beraber gülerek getirdik herşeyi bu duruma. galatasarayın çocuğu olmasını geçtim, sadece üzerinde sarı kırmızı formayı taşıdığını bile unuttuk katıla katıla gülerken.

    bugün şikenin şaibenin bir numaralı savunucusu, kollayıcısı olan ligtv'ler, trt'ler sabri'nin olaylarından videolar hazırlayıp sunarken, tepki göstermek yerine sağda solda linklerini paylaşarak alkış tuttuk yavşakların eğlencelerine. zaytung'a, bobiler'e sabri sayesinde hayran olduk. bu siteler hit yapıp ziyaretçi sayılarını sabri için yaptıkları götten resimlerle videolarla arttırırken, bizim de ekranlarımızda resimleri açık, kısayolları hazır duruyordu hepsinin.

    birbirlerinin sikik sikik fotoğraflarına yorum atıp kıskançlık krizlerine girmekten başka bir boka yaramayan tiki kızlar bile sabri'yle taşak geçerken, gönderilerini beğenen bizdik muhabbet kurmak adına. her eğlencenin sonunda 'ama galatasaray'ın evladı, adam gibi adam' diye götünü yalayarak vicdanımızı bir nebze olsun rahatlatmaya çalışanlar da bizlerdik. sikko sikko facebook sayfaları bile sabri üzerinden espriler uydururken, biz onları beğenmekten geri kalmadık. futbol konuşulan hiçbir ortamdan sabri'yi itin götüne sokmadan kalkmadık.

    fenerlisi beşiktaşlısı gözünün önünü göremeyen tipsiz topçularını can pahasına savunurken, sabri'yi ortaya atan ilk bizler olduk. son dakika golüyle avrupada üst tura geçmemizi sağlayan ve tüm türkiye'nin izlediği maçta formaya secde edip taraftara 3'lü çektirirken bile beğenmedik sabri'yi.

    götü kalkmış atarlı fenerbahçe topçularının hepsine haddini bildirdiği için, göğsünü gere gere üstlerine atladığı için malzeme ettik sabri'yi orospu çocuklarının ağzına. yetmedi, biz de eşlik ettik onlara.

    bugün çıkıp ağzımıza sıçsa tek kelime etmeye hakkımız yok. ama sabri efendidir, sabri adamdır, sabri dostunu, düşmanını, vefayı senden benden iyi bilir. sabri galatasaraylıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın