• 97
    2010-2011 sezonu kullanmış ve çok memnun kalmıştım. sezonluk fiyatı 100 liraydı ve bütün maçları izleyebilmiştim. bu sezon ise, şike mevzusundaki tutumları sebebiyle digiturke gıcık olarak satın almadım.
    ve fakat ligin ikinci yarısı itibariyle peder bey için satın almam gerekiyor. bu entrynin yazılma sebebi de burada başlıyor. bu sezonun tüm sezon ücretini 190 lira yaptılar. geçen seneye göre %90 artış var, oha. play-off dümeni için %90 çok acayip bir artış. ona da peki.

    ama arkadaş ligin ikinci yarısı başlamış 3 maç oynanmış ve adamlar hala yarı sezonluk paket çıkartmadılar. bütün maçları izlemek istiyorsan geride kalmış olan izlemediğin maçların parasını da istiyor adamlar. oha lan. bunun adı en hafif tabiriyle kazıkçılıktır, fırsatçılıktır. benim için farketmez ben her türlü maçları izlerim, zaten sadece deplasmanlardaki galatasaray maçları için lazım. dışarıda da izledim, evde tek maç satın alarak da izledim. diğer maçları çok merak ediyorsam korsan linklerden izledim. peder bey ne yapacak peki. bunu almam lazım ama alırsam da kendimi keriz yerine konmuş hissederim.

    digiturk bu şekilde davranarak uyanıklık yaptıgını mı sanıyor, bunların pazarlamacıları kim acaba? hiç mi kafaları basmıyor. yarı ücrete ya da biraz üstüne satın alacagım yerde şimdi hiç almıyorum, benden kazanacakları parayı hiç kazanamıyorlar, farkındalar mı?
    digiturk kurulduktan 2 ay sonra abone olmuştum, sonrasında 10 yıl devam ettim. ama kendimi hep kandırılmış hissettiğim için aboneliğimi iptal etmiştim.

    play-off falan filan diye ağlayacaklarına pazarlama ve fiyat politikalarını düzeltseler daha çok para kazanırlar. ama sanırım karamehmet bütün gün elinde kağıt kalem kimi ne kadar kazıklasam hesabı yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın