• 2000
    ben zaten oldum olası bu vefa olayını anlamam ünlü insanlardaki.

    bilmem işte x adlı oyuncu şu yaşa geldi. insanların vefasızlığından yakınıyor. ne yapsınlar arkadaşlar bu ünsüz insanlar sana maaşını sana mı yatırsınlar? ne yapsınlar? parasız mı oynadın filmlerde? kendin mi çektin filmleri? ne yapalım a.k bi söyleyin ya?

    futbol konusunda da öyle. vefasızlık da, ne arkadaş yapılan? kulübü üstüne mi yapalım? ne yapalım? söyleyin bi. her ay futbol takımının kazandığı maçlarda sana da mı prim verelim? ne yapalım vefasız olmamak için? bi söyleyin bana. bülent korkmaz ya da bir başkası efsane mi? taraftarın aklında mı ismi? tamam bitti gitti işte la. ne yapsın bu kulüpler başka? her yere o adamların ismini mi yazsın?

    ben nerede vefasızlıkla ilgili bir şey duysam ha siktir oradan diyorum. metin oktay'ın ismi florya'da olmasa bile taraftarın gönlünde olacaktır. o da yeter vefa adına her zaman. senin ismin bir yerde yoksa, o zaman sen kendini tart bi.

    vefaymış. paranı almadın mı arkadaş? profesyonel futbolcusunuz hepiniz lafa geldiğinde. ne oldu birden amatör ruh, kahrolsun endüstriyel futbol?
App Store'dan indirin Google Play'den alın