• 22
    herkes, yönetim 'esti, gürledi' havasında ama en fazla; erdal bakkal'ın "burayı yıkanın anası babası ölsün" bedduası kadar yaptırımı olur bu ihtarnamenin.

    adamların arayıp da bulamadığı fırsatı kendi ellerimizle verdik kendilerine. bize 40-50 milyon tazminat ödemeyi göze alıp, avrupadan men edilmemize göz yumarlarsa ne diyeceğiz bu durumda? istedikleri ama bir türlü teklif edemedikleri şey değil miydi bu? "gs'nin zararını tazmin edip, fb'yi ligde tutarak ekonominin zarara uğramasını engelleyecekler" dedikoduları dolaşırken kızıyorduk.. peki şimdi ne değişti de bu noktaya geldik?

    politik açıklamaları, gizli kapaklı toplantıları bırakın sayın başkanım. unutmayın ki pisliğe bulaşmanın ilk adımı, kapalı kapılar ardında 'iyi niyetli görüşmeler' yapmaktır. çıkın ve ahlaksız tekliflerini birinci ağızdan fâş edin. "x,y,z takımlarının ceza alması gerektiği konusunda herkes hemfikir ama para kaybetmekten korkuyorlar" sözünü yalpalamadan söyleyin. kral çıplak diye en üst perdeden bir haykırın, bakın gerisi nasıl geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın