• 1998
    vefasızmış diyenlere hadi ordan be demek istiyorum.

    bülent korkmaz'a jübile teklif edilmedi mi? edildi ve hatta sonra gel yardımcı antrenör olarak başla bile dendi. kendisi ne dedi? ben bir sene daha oynamak istiyorum dedi. bizimkilerde normal olarak o zaman klüp bul dediler, ne yapsalardı oynamayacak bir adama sırf senelerin kaptanı diye boşa para (ki o zamanki durum malumunuz boşa atılacak 1 kuruş bile yokken min 500bin euro boşa atılacaktı) mı verselerdi? bülent bu teklifi kabul edip klüp bulamayınca bizim yaptığımız teklifin benzerini sunan gençlerbirliğine yardımcı antrenör olarak gitti.

    bu aynısı diğer oyunculara da yapıldı,hakan ünsaloynamak için rize'ye, ergün ise antep'e gitti. hakan şükür'eyapılan teklifi (heykel dikme vs..) ve onun illa oynayacam ben diye tutturmasını hepimiz biliyoruz. şimdi neyin vefasızlığı allah aşkına bu?

    uefayı alan kadroda yapılan bir vefasızlık varsa o da hagi'ye yapılmıştır, jübile maçı düzenlenmeyip en son trabzon maçıyla futbolu bırakmasına göz yumdular. başka da bir vefasızlık yok, bu kadar...

    ama jübile konusunda eklemek istediğim birşey var: eskiden jübile yapmak oyuncuya veda etmekten çok son bir maç yapıp hasılatını oyuncuya bırakıp bir nevi emekli ikramiyesi vermekti. şimdi zaten böyle bir şeye ihtiyaç yok zaten, futbolcuların kazandığı para bırakın kendisini, 7 sülalesini bile zenginliklekr içinde yaşatır... maksat oyuncuya vedaysa onu oynadığı son maçtada çok rahat yapılabilir, 5 dakikada omuzlara alıp çıakrmaktan çok daha anlamlı bu olur zaten bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın