resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6687
    sorun bana göre 'bu kulüp' demesi değil, biz de sosyal yaşantımızda pek çok kez yanımızda olan şahıs hakkında bile 'bu' veya 'şu' ifadesini kullanabiliyoruz. ancak açıklamalarındaki asıl problem teşkil eden nokta ortada herhangi bir şekilde bülent korkmaz'la alakalı bir problem yokken, bu konu gündemden düşeli yıllar olmuşken sanki sevmediği bir kulübün foyasını ortaya çıkartıyormuş gibi konuşmasıdır. zaten bundan önceki yönetimlerde efsane futbolculara karşı bir vefasızlık yapıldığı adnan polat tarafından da ifade edilmişti. şu anki yönetimde bu konuda adımlar atıp evimizde her maçın öncesinde organizasyonlar düzenliyor. yani şu anda efsane denilebilecek futbolcular tekrar hatırlanıyor hepsine tek tek gerek taraftar gerek yönetim şükranlarını fazlasıyla sunuyor.

    arda maalesef kulübümüzde olduğu dönemde olduğu gibi yine haddini aşan, kendi sınırlarını aşan açıklamalar yapıyor. bizim basınımızda, taraftarlarımız da genel bir kanı vardır. futbolcuların az konuştuğu, her şeyi anlatmadı gibi, sanırım arda ben farklıyım havası oluşturmaya çalışıyor. ancak bunu yapmaya çalışırken türkiye'de kendisini tek seven kulübün* taraftarlarının nefretini kazanıyor. zaten gidişi çok sıkıntılı oldu. önce 'teklifler var ama hiçbir yere gitmiyorum' dedi. daha sonra birden yönetime 'ayrılmak istiyorum' dedi. bu fikrini değiştirme durumundan bile taraftarların antipatisini kazanmıştı.

    velhasıl arda turan elbet bir gün tekrar bu kulübe -eğer fenerbahçe'ye falan gitmezse-, teknik adam veya futbolcu olarak geri döner. kendi adıma başımın üstünde yeri var. ancak bu açıklamalar insanların kalbini kırıyor ve kendisi maalesef farklı görünmek adına, gündemden düşmemek adına haddini aşan ve kendine zarar veren açıklamalar yapıyor. unutmaması lazım ki eğer bir gün gelirse yine o kızdığı taraftarların önünde öyle veya böyle eğilecektir. acı ama gerçek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın