resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6696
    senin, benim kadar galatasaraylıdır arda. ne çabuk unuttunuz arkadaş bu çocuğun yeni çıktığı yıllardaki hallerini, heyecanını.. ne çabuk unuttunuz arkadaş alt yapıdaki hallerini, hagi'nin attığı gol sevinişini.. ne çabuk unuttunuz arkadaş söylediği sözleri, fenerbahçe maçından sonraki açıklamalarını, kadıköy'deki kavgasını, fenerbahçe taraftarına hareketlerini..

    tek tek hatırlatayım mı bunları size, gerek var mı?

    bir türkiye gerçeği var ki, küfredecek birilerini bulmayı, birilerini hain ilan edip, 'hurraa' diye onlara saldırmaya bayılıyoruz, gaza gelmek bizim işimiz. en ufak bir şeyleri, "vauuuuu, ne dediiii!" şeklinde yorumluyoruz. medya vuruyorsa, 2 kat biz vuruyoruz. vurduk da.

    arda'nın hataları yok mu, olmadı mı hiç? olmaz mı, hataları vardı olmasına da, bu kadar da üstüne gidilir mi arkadaş, pes yemin ederim. adam gitti, hala kurtaramadı kendini. gerçi arda'ya sallayanların bir çoğu sabri'ye de küfür eden insanlar, ne diyeyim..

    harbiden de, affedersiniz ama arda sıçsa olay olacak. hiiii, ayıpp!!

    arda'nın elinde olmayan tek suçu, yakın olduğu kişilerden bir kısmının acun gibi, emre belözoğlu gibi fener'in simgesi kişiler olması, ki bunda da o kadar irdelenmesi gereken bir şey cidden yok. ne var yani arda ile acun playstation oynasa? ne var yani emre'ye emre abi dese? he sınırı aşmamak lazım bir noktadan sonra tabi yine de, o ayrı konu.

    şöyle bir örnek vereyim mesela. en yakın arkadaşınız, fanatik fenerli, öyle böyle değil. siz ise tam zıttı, fanatik galatasaraylı. ikiniz de futbolcu olsanız, rakip takım taraftarlarının bir numaralı nefreti olursunuz. o derece yani. fakat çok iyi anlaşıyorsunuz, öyle böyle değil. şimdi siz galatasaray'da, o arkadaşınız da fenerbahçe'de forma giyecek olsa, arkadaşlığınızın seviyesi düşmek mi zorunda? sağda solda kafama göre eğlenemeyecek miyiz arkadaşımızla? he tabii ki bir sınırı olmalı da fakat bu konuda arda o sınırı bu kadar aşağılanacak seviyede aşmadı. keza bu örnek, abi-kardeş tarzı bir ilişkide de olabilir. bundan doğal ne var?

    ekstradan söylememe hiç mi hiç gerek bile yok ama, arda'nın fenerbahçe'ye gitmesine zerre ihtimal vermiyorum. yok zaten öyle bir ihtimal.

    tekrarlıyorum,

    sizin kadar, benim kadar galatasaraylı arda. en ufak bir şüphem yok bunda. ne kadar çabalanırsa çabalansın, ne kadar istenirse istensin arda turan, bir emre belözoğlu olmayacak. isteyen istediği kadar yırtabilir kıçını..

    hatta bir kaç seneye kalmaz galatasaray'a da gelecek, kaptanlığını da alacak..

    yürüyedur arda, yürüyedur koca kafa..

    http://jaimelesport.blogspot.com/...ozoglu-ol-ma-ya.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın