resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6691
    şimdiden başlayın eksilemeye, çünkü bazılarınızın dediği gibi densiz olucam, kendisini savunucam. cibiliyetimi de sikebilirsiniz ayrıca. neyse başlayalım.

    şimdi öncelikle arda turan'a galatasaray klübünün 2 büyük hatası oldu. 1, kaptan yapmak, 2 medyanın saldırıları karşısında arda'yı tam anlamıyla koruyamamak. adnan polat, sözde gözü gibi baktığı çocuğu koruyamadı canavar medyadan.

    galatasaray taraftarının tek hatası, medya nın gazına kolay geldiler, ve arda'nın gidişini kolaylaştırdılar.

    eksiledin mi, tamam şimdi devam edelim. arda'nın suçu yok mu? var tabiki de. maçlara ağırlığını koyamadı, kendisine dayatılan ya da istediği, kaptanlığı kaldıramadı. kaptan olunca kendisine öğretildiği(hakan şükür kü sırf bu yüzden bu adamı sevmiyorum, getirdiği o iğrenç yeniçeri anlayışı takımımızı mahvetmiştir, feldkamp'ı da skibbe'yi de rijkaard'ı da bu insanlar bitirmiştir) gibi egosunu tavanlamış, top oynayışından çok saha dışı işlerle meşgul olmuştur.

    ben şuna kanaat getirdim, bu adam burayı okuyor, ya da haberi var. taraftarın öfkesi karşısında haksızlığa uğradığını düşünüyor ki, normaldir, bütün bu olaylar 19-23 yaş arası olmuş olaylar, ve eğitimsiz futbolcuların hele ki türk olunca, duygusallığı kaldıramaması normal.

    fakat bir şeyi herkes es geçiyor. bu adam telefona bağlandığında arkada konuşulan konu lefter değildi. arkada konuşulan konu, galatasaray'ın oyuncularına yaptığı vefa(!) idi. ünal aysal döneminde her maç oyuncu anma dışında, hanginiz söyleyebilir ki, galatasaray klübü efsane oyuncularına kol kanat gerebilmiştir? acil durumda teknik direktörlüğe getirdiği hagi ve bülent korkmaz dışında, hangi futbolcusuna galatasaray'ın futbolu bırakırken ya da bıraktıktan sonra faydası oldu? lan hagi'nin jübilesi kaç sene sonra oynandı, ki kılıfla oldu o da, sözde özel maç. neyse işte, konu buydu, tam o sırada dolmuş arda kardeşimiz aradı programı ve söylediklerini söyledi.

    şimdi hala buraya kadar okuyan varsa, orada söyledikleri hakkında bir iki şey söyleyeyim. yanlış yaptı arda, evet kabul ediyorum, "bu klüp" diye bahsetmemesi gerekirdi ne olursa olsun, gittiği günden beri de iyi konuşmuyor, hepiniz haklısınız da, şunu sorayım. tek suçlu arda mı? zor gününde ona kol kanat geremeyen klübü, ve ıslıklayan taraftarın hiç mi suçu yok?

    bana kalırsa arda fenerbahçe ye çok zor durumda kalmazsa(başka kimse istemezse) gitmicek, ha göt olursam da olayım nolcak yani, göt olucam haha. ama bir şeyler olmazsa bu taraftarla, bu klüple asla arası düzelmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın