resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1687
    yeteneğini inkar edemediğim, istese tek başına maç çevirme kapasitesine sahip olduğundan emin olduğum, ama sonn haftalardaki performansı ve davranışlarıyla beni çileden çıkaran sağ açığımız.

    acaba ters psikoloji falan mı yaratmaya çalışsak? demek istediğim şu ki, mesela bir sonraki arena maçında, ıslıklamayalım kazım'ı aksine sevgi gösterilerinde bulunalım, adına pankartlar açalım, hadi koçum bastır diyelim, tezahürat yapalım. hayır çünkü adam duygusal bir adam, hassas. tamam kötü oynuyor, hatta dün akşam* bir ara o kadar sinirlendim ki "bu adam fenerbahçe ajanı lann yemin ediyorum çık git şu takımdan" diye bağırdım çağırdım. fenerbahçe ajanı bile dedirtti bana yani öfkeden! ama sonra düşündüm ki, biz ıslıklayıp sayıp sövdükçe bu adam iyice dibe batıyor. oysa ki bu yeteneğiyle, üstelik türk olarak sahada. yabancı statüsünde olmaması, bizim adımıza büyük bir avantaj. konsantrasyon eksikliği olmasa, odaklanıp takımı için oynasa, eminim en az elmander'i, baros'u el üstünde tuttuğumuz gibi el üstünde tutarız bu adamı.

    galatasaray taraftarı büyüktür. bence büyüklüğümüzü gösterip, ne olursa olsun ıslıklamak yerine lehine tezahürat yapmalıyız. evet, ne olursa olsun, ne kadar etkisiz görünürse görünsün. bizi farklı yapan da bu değil mi zaten? tü kaka etmek yerine destek olmak?... ben eminim, 1-2 hafta biz böyle davranırsak, kazım çok daha iyi oynamaya başlayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın