resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6654
    burada olumsuz tepki gösterenlerin büyük çoğunluğunun arda'nın sözlerini açıp dinlediğini bile düşünmüyorum. yaşanılan zor durumları dile getirmek bazen mümkün olmuyor. türkiye'de futbol oynadığı sürede hiçbir şey söylemesine fırsat verilmedi arda'nın. içinde tuttuklarını söylemek için uzaklaşması şarttı zaten buralardan. bazen insanımızın empati konusunda ne derece yetersiz olduğunu anlıyorum.

    24 yaşında bir insanın kız arkadaşı olması üzerine ne kadar büyük bir yük verebiliyormuş bazen, bunu anlayamadı bizim insanımız. elinde olmadığı halde sakatlandığı için yerden yere vurulan, hakkında senaryolar yazılan birinin ruh halini düşünemedi. önce göklere çıkarır, sonra tutar paçasından aşağı çeker ama o kadar hırslıdır ki yerin dibine sokmadan rahata ermez.

    bazen gerçekleri söylemek de duymak da cesaret ister. arda bunları dile getirdiği için bence cesur. onu acımasızca eleştirenlerin bunu düşünmesi gerek. büyük galatasaray taraftarı, özellikle son 5-6 senede gerçekten güzel şeyleri bir kenara koyup, sadece hoşuna gitmeyenleri görmeye başladı.

    zor günlerde dahi galatasaray için savaşmış, benim yapamayacağım birşeyi yapabilen, cesurca konuşabilen galatasaray taraftarı, eski başarılı futbolcumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın