resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1682
    arkadaş bu adam britanya topçusu işte dedirten, en özgün oyuncularımızdan birisidir. özgün derken saçına tipine göre demiyorum. ada futbolunun açık forvetlerine yegane örnektir ligimizde. takıma oyun farklılığı kattığını düşünüyorum. bu açıdan, takıma farklılık getiren bir futbol stili taşıma açısından harry kewell'dan eksiği yoktur esasen.

    adam belden, kalçadan çıkartıyor şutu arkadaş. zımba gibi şut atması için tsubasa gibi sekiz olmasına gerek yok. ligimizde kırbaç gibi şut şaklatırken kaidesi bozulmayan 3-5 adam var, biri de bizim kazım işte. belden şut özelliğine bilekten pas özelliğini de ekleyin. bacağı havada 136 derece açı çizmeden, dizi sağa bileği sola bakmadan pas verebilen adamı her ülkede severler. bacağı alçıda bile olsa pas atar, bilekten çıkardığı için. nice pas engelli adamın topçudan sayıldığı ligimizde kazım'ın ıslıklanması futbolun görsel ayrıcalıklarına ihanettir.

    armacı, armatör tayfası sevmiyorsa bu adam kötü adam demek değildir. bilakis, futbolunda stil vardır. tek handikapı ise çok rahat tavırlar sergilemesi. bu da britanya'dan miras adama, hor görmemek lazım. istikrar sorunu yaşamadığı sürece benim görmek istediğim kadrodadır kendisi. istikrar sağlamama huyunu sürdürürse de, gerekeni yiğit gökoğlan yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın