resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6630
    hakkında yorum yapmayayım yapmayayım diyorum ama kendisi bir s.çıyor fanatikleri korudukça komik duruma düşüyor yorum yapmadan edemiyorum. eğer galatasaray taraftarıysa konuyu tutup kendisine getirmeyecek. vefasızlık hakkında konuşacak "efsanelerimize ayıp ediyoruz" diyecek bülent korkmaza, hakan şüküre yapılanlar yapılmayanlar neyi vefasızlık görüyorsa konuşacak önerisini paylaşıp geri defolup dönecek madrid'deki hayatına. ama ne yapıyor bizim bıcırığımız konuyu ordan kendine bağlıyor ben şimdi çok mutluyum kafam rahat diyor. lan sorduk mu? sen ne zaman neyin efsanesi oldun? ne verdin sen bu kulübe de kendini bülent korkmazlarla bir tutuyorsun? senin galatasaray tarihindeki yerin; galatasaray futbol takımının en kötü senesinin kaptanı olarak yazıldı bile yapraklara sen hiç hırpalama kendini.

    ne güzel amk ben bi yayına bağlanıp "her maça geliyoruz yıllardır kombine, forma desteğin kralını yaptık ama kıymetimiz bilinmiyor" desem komik olur dimi? ben de galatasaray taraftarıyım ama o nasıl olucak?

    edit: bu iri kaseli kişi konuştukça ben ofsayt entry listemi kabartıyorum gururla. konuş hayatım seni sevenlerin anasını belledin daha konuş sen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın