resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1519
    bırak türkiye'yi dünyada adam gibisi yetişmeyen sol bek mevkisinin takımımız için vazgeçilmez oyuncusu. takımda yaptığı en iyi şey sırıtmamaktır. takım iyiye giderken ulan sana rağmen kazandık balta demezsin. hiç beğenmediğim bir sabri değildir örneğin. ama sabri en azından dener, yapmaya çalışır, hücumcu bir bektir. denedikçe hata riski artar, arkada açıklar verilir vs. balta ise rakibin sağ açığını karşılar. onun önünde hareket eder. hamle yap ne bileyim kayarak müdahale yap ki alkışlayalım. asla yapmaz. rakip defanstan gelen kötü uzun pasın taca çıkmasına izin verir. eğer oyuncu kovalıyorsa onu perdeler taç alır. yaptığı en önemli şey budur. rakibin soldan yaptığı ortalarda ters kademeye girip kafa vurur bi de, boyu uzundur. soğuk kanlı takılır. çok sorumluluk almaz. baros falan işaret eder bazen çıksana önün bomboş diye, şöyle bir çıkar bir orta dener, bir pozisyon geçmeden de mümkün değil geri koşamaz. kondisyon konusu en büyük sıkıntısıdır. zaten zannediyorum maç içinde çok fazla insiyatif almamasının sebeplerinden biri de budur. maçı hatırlamıyorum anıl'a topukla asist yapmıştı bi maçta. ilk geldiği sezon golleri vardı. oftaş'a sağ ayakla attığı nefis bir gol vardı. başka ne vardı bilmiyorum.

    çok uzatmayayım, potansiyelsiz olduğunu düşünmüyorum, ama denemiyor hakan. hani böyle etliye sütlüye karışmayayım, takım kötüyken göze batmayayım, iyiyken de zayıf halka olmayayım gibilerinden. kendisini kopyala sağ beke koy işte o zaman net bi biçimde görülür eksikliği, yetersizliği, katkısızlığı. ama sağ bekte eboue varsa çok sıkıntı olmaz. zira hücuma çıkması beklenen o değildir. dolayısıyla sorun yoktur.

    volkan yaman'ın yerine kendisini oynatırım, çağlar birinci'nin yerine de, hatta ziegler için de aman o oynasın demem. yabancı piyasaya girelim desen zaten olmaz. yabancı sınırı diye bir ülke gerçeği var. e noluyor doğal olarak? şu anda türkiye'nin en iyi sol beki hakan balta oluyor. neden? çünkü türkiye'nin en iyi takımı galatasaray. kendisini serbest bırak avrupa'dan adam gibi bi kulüpten bi tane teklif gelmez. şöyle valencia, napoli, tottenham gibi bi takım istemez kendisini mesela şu haliyle. ama bizde oynuyor. yabancı kontenjanıydı bilmem neydi derken sahaya bi çıkıyorsun 22 karşında. kimisi istikrar diyor, kimisi soğuk kanlı, kimisi yalancı koşu, kimisi yalandan oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın