resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6620
    hakkında "giderken bile florya'da basın toplantısı yapmayan, imparatorla konuşmayan, ilk fırsatta o da galatasaray düşmanlığı yapacak" gibi laflar söylediğimizde fanboyları tarafından seri eksiye bağlandığımız futbolcu. işte gördünüz kardeşler, arda'nın bunlar daha iyi günleri, daha neler neler duyacağız merak etmeyin. arda her milli takım için türkiye'ye gelişinde böyle açıklamalar yapıp gidecek. şu an onsuz galatasaray'ın dolu dizgin gidiyor olmasını bile kaldıramıyor bu adam. siz hani dersiniz ya fatih hocaya "adamın egosu tavan yeaaa" diye. işte ego tavan biri varsa o da sürekli dilinizden düşürmediğiniz, kaptanımız dediğiniz arda turan'dır.

    her önünüze gelene "büyük galatasaraylı, gerçek taraftar futbolcu" gibi yakıştırmaları ne de kolay yapıştırıyorsunuız. ulan mustafa sarp'a bile "adam galatasaraylı" diye vaktiyle ses çıkarmadınız, foyası çıktı meydana.

    arda'ya, sabri'ye şöyle böyle dediniz. galatasaray'ın çocuğu dediniz, tamam eyvallah. peki arda turan ve sabri sarıoğlu değil miydi skibbe döneminde lincoln kaptan olduğunda, "biz bu takımda artık kaptanlık yapmayız" diyenler? bu adamlar kim ki galatasaray kulübünün kaptanlığına sırt çevirecekler?

    arda değil miydi manisa * maçında taraftar çağırınca küsüp gitmeyen?

    arda değil miydi "avrupa kupası kaldırmadan gitmem" diyen?

    benim tek dileğim, biz şampiyonlar ligindeyken arda tv'den izlesin kudursun. bedduayı ben etmem, ferdi abimiz etsin.

    http://www.youtube.com/watch?v=quSJsAkXJVY

    ee daha ne duruyorsunuz? hala basmadınız mı eksiyi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın