• 18
    öncelikle şu anda tam manasıyla "çok gizell maç very good" modundayım..(u: taffareli'in röportajını içeren bi video aradım ama bulamadım bulan olursa versin ekleyelim..)

    efendim maça gelecek olursak;

    weloveyou bambaşka bir adam.. ankaranın wonderkidi.. yaşına aldırmadan herkesi ipe diziyor.. haftalardır neden mağlup olduğumuzu araştırırken sonuç olarak bu adamın rakipte olmasına karar kılıp, maç başı her türlü çirkefliği yapıp takıma mikrobik aygıt+50 milyon euroya aldık..(u: zaten mikrobik aygıt bizde kalsa farkın dibi olurdu özledim seninle aynı takımda olmayı be abi) çok para o kadar verilmez demeyin gençler, össyi kazansın 500 milyona başka takıma satarık..

    3g 2010-2011 sezonunda bizim futbolcularda bu adamdaki görev bilincinin yarısı olsa galiba ilk üçe rahat girerdik..

    atrophy mikrobik aygıt takasından sonra fm'de kendisine add new position dedik artık o bir fc,dc.. arada çıktı ileriye katkıda da bulundu geride zaten kusursuz oynadı.. adam teknik beyler..

    oxidiobjectiu* maç başı sakatlanmış gibi yapıp sanılanın aksine takımın ayağa pas yapmasını sağlamak istedi.. bunu da sağladı.. galiba sağ bekin koşmasına gerek yok mesajını da inceden inceden verdi..

    doktorazminzaferi kendisiyle çoooook kereler maç yaptım, beni bu kadar etkilediği maç olmamıştı**. pergel gibiydi mübarek, çok top kesti.. kendisine veron diyorum daha da bişey demiyorum..

    hunter here no fear maçın sonunda öyle bir slalom golü attı ki, off halı sahalarda ben görmedim.. adamı resmen yıkamadılar.. genel olarak da ileride weloveyou ile çoştular çoşturdular..

    haa bide dochtour var diyolla.. hani dersin ya adamın içine taffarel kaçtı muslera kaçtı hagi kaçtı diye.. hah benim içime de imdizdar kaçtı.. mecazi değil bişeyler oldu ama anlayamadık.. maça gelince herkese teşekkür ederim iltifatlarından dolayı ama şans dileyen dişi aslanlar olunca güzel bi performans sergiledik, yoksa gerisi hikaye beyler.. *bide şu ikinci kaleci ortaya çokana kadar ses etmeyip sonraları şu yemek-içme işini ben de gündeme getireceğim*

    son olarak rakipten sadece bir adamdan bahsedeceğim.. onyedimayis2000.. galiba kendisi yazarlık başvurusunu 17 mayıs 2000'de yapmasına rağmen hala çaylak.. moderasyonun yaptığı yetmezmiş gibi adamın adı maç listelerine yazılmıyor.. ama o yılmadan usanmadan direniyor.. efsane olacak bu gidişle..

    yeni dönemde görüşmek üzere beyler sağlıcakla kalın!!

    edit: maç heyecanıyla yanlış yazmışım* dişi aslanlar değil dişi aslan olacakmış. uyaran dişi aslanlara, aman pardon dişi aslana teşekkürler.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın