• 17
    ısınmadan başlayan arkadaşlar için hava cidden soğuktu onlara maç boyunca beyler ısının koşun gibi uyarılar yaptım ben üşümesemde haklılar soğuktu hava.
    karşı takım alınmasın ama maç aslında hiç çekişmeli geçmedi bizim takım oynadı sonra biz koşu tempomuzdan vazgeçip olmayan sakat sağbekimiz* ve aslında olan sonra benim ısrarlarıma dayanamayıp ileri çıkan forvet stoperimiz* ve sonucunda gelişen oyun disiplin bozukluğuyla üstüste goller yedik hatta geriye düştük ama sonunda hakeden takım olan biz kazandık.
    bende teker teker değerlendirme yapmak isterim tabi...
    bizim takım...
    weloveyou we really love you. üstünden yetenek akıyordu. bundan önceki maç karşı takımda oynuyordu bana tüm pöti konuşur ve mehmet topal* özelliklerime rağmen üstüste vücut çalımları atmış ve çıkışta dochtour a inceden bir çocuk vardı hafif uzun o kimdi allah için dememe sebep olmuştu. bu maç beni benden gerçekten alan* oyunu sergiledi. etkileyici olan ardı ardına attığı çalımlar değildi inanılmaz bir oyun zekasıyla oyunu sağa sola ortaya müthiç açtı efektif koşularıyla koşu temposunda bana ayak uydurduğuna inandığım iki kişiden biriydi. we love you sana tıp fakültesini önermemin sebebi kesinlikle okul takımımızın sana ihtiyacının olmasıdır*
    3g uğur uçar'a çok benzettiğim arkadaş-ismini maç boyunca büyük ihtimalle yanlış söyledim. sol bekte efektif defans organizasyonumuza çok iyi eşlik etti ayrıca maçın ortalarına doğru gösterdiğim yere topu atmayıp diğer tarafa attı gelişen karşı takım dumuru sonucu golü bulduk ama son 20 dakika agresif oyunu bırakınca ve ayrıca diğer sebepler nedeniyle peşi sıra goller geldi. ama sonuç olarak yapmasından gerekenden bile fazlasını yaptı.
    atrophy kendisiyle maç başında birbirimizin boşluklarını doldurma konusunda anlaştık maç boyunca da öyle yaptık. bir dönem tam oturtamadık onda da golleri yedik. kendisinin paslaşmalarını önsezisini agresifliğini özellikle beğendim. aslında forvet olan arkadaşımız futbolu bildiği için defansta da bence çok başarılıydı.
    oxidiobjectiu yazacak çok şey var. sayesinde rahat 10-15 top ezildi olabilir sonuçta sakatdı hatır temasıyla oynuyordu. maç boyunca arada moralimi bile bozdu ama attığım volemsi golün pasını o verdi. sayesinde ilk kez gol atmış oldum. yaptığı asist bana ezdiği topları unutturdu kendisini olumlu değerlendirmemi sağladı.
    hunter here no fear run forrest run!!! bende drogba ümit karan wayne rooney tarzı forvet izlenimi bıraktı. sürekli arkalara kaçtı çok iyi paslaştı, özellikle beklediğim pasları atmadığı dönemlerde önce çalımı basıp atacağı pası daha etkin hale getirerek attığı paslarla kendisini çok başarılı buldum. geçen maç karşı karşıya oynarkende etkili ve hızlıydı hatta topu direklere iyi vuruyordu ama bu maç bence we love you'nun efektifliğinde kendisinin katkısı büyüktür. maçın en güzel iki golünü de bir frikik bir de messi tarzı 7-8 çalım sonrası son çalımı da kaleciye atarak kendisi attı.
    dochtour malum kendisi bizim okuldaki takımımızın da kalecisidir. 4 yıl boyunca kendisinin fm deki regen kaleciler gibi yükselişini gözlemledim. eskiden çok kuvvetli reflekslerine rağmen uzaktan gelen her topu yemesiyle başarısız performanslarıyla bizi yorardı üzerdi. sonra maç performansı sayesinde inanılmaz bir cezasahası içi hakimiyetine kavuştu hatta benim gördüğüm en iyi cezasahası içi kalecisidir. çıkıp müthiş top uzaklaştırır karşı karşıya çok zor gol yer yatıp topa ekmek bulmuş fakir gibi kapaklanır kimseye vermez ve uzun süren çabalarımız sonucu uzaktan gelen toplarda da başarı yüzdesini attırdı ve golü yemesine rağmen sadece alkışlandığı golleri kalemizde görüyoruz. bu arada karşı takımın şutlarına estetik katan odur yoksa şutlar fısss yani imdizdar. bu maçta da benim bile alışkanlığıma rağmen inanamayacağım müthiş bir hareketle imdizdar'ın ayağındaki topa çıkıp tokatlama yaptı. her zaman iyi kalecidir bu maçta fazla iyiydi.
    doktorazminzaferi tabiki kendime de yazacağım. evet sahada çok konuşurum takım kafamdaki organizasyona göre oynasın isterim. bunun tek sebebi tecrübe yani konuşmayınca neler olduğunu görmem. onyedimayıs2000'in kafa golü atamamasının sebebinin de bizim kornerlerdeki alan paylaşımımız olduğuna inanıyorum ve bunda bence konuşmamızın katkısı var. bizim takım hatırlar abi sen öne geç sen arkaya ben ortadayım abi sende dışa doğru koş maçta bunu her kornerde yaparım. golü yiyince beyler agresifleşelim koşalım derim. yani ben derim de derim. hiç susmam. ayrıca hiç de durmam hep koşarım. ikili mücadeleden kaçınmam arada gol de atarsam oh ne ala. her maç consistent performer tanımına uygun hareket ederim sonuç olarak bu maç da yine öyle oldu koştum omuz vurdum fiziğimi kullandım ayağa ve koşulara uygun pas atmaya çalıştım bir de maç boyunca weloveyou'ya abi süpersin dedim durdum*.
    takım olarak iyi organize olduk karşı takım bizi bazen zorladı. dochtour sayesinde dediler ama unutmayın oxidiobjectiu'un sakatlığını derim ben. 4-5 golümüz çok organizeydi beni en çok mutlu eden durum da bu oldu.
    karşı takım...
    madman kalede başladı benim sayemde yerde bitirdi maçı*. yeteneklerine çok güvendiğim bir arkadaş ama kendisini güçlendirmesini tavsiye ederim. çalım pas çok iyi onu hiç anlatmama gerek yok zaten.
    ivelin mor formamızı gururla taşıyor. geçen maç aynı takımdaydık iyi anlaşmıştık. bence ayağı yere basıyor ama onu da bir ara önüme çıktı deyip düşürdüm tabi açık fauldu*. ayağa paslarında çok bir hata saptayamadım etkisiz olmasının sebebini kendisinin sol açıkta oynayıp bizim sağ bekimize* eziyet etmeme isteğinden olduğunu düşünüyorum.
    sana entry girebilir miyim sabri formasıyla ve ısınırken her zaman dışa doğru açtığı ortalarıyla sabri yi andırsa da ben oynunu çok beğeniyorum. takımı için oldukça verimli bir arkadaş koşuyor basıyor araya kaçıyor paslaşıyor. tabi bu maç bence kalede çok daha iyiydi ilerde pek göremedim kendisini. hatta kaleci aramanıza gerek yok kendisi çok iyi kaleci. ama hakkını yemeyelim tabi topla etkili bir arkadaş ilerleyen maçlarda coşacaktır.
    onyedimayıs2000 her maç olduğu gibi yine defanstaydı etkili bir defans top uzaklaştırmaları oldukça iyi. benim kendisinde eksik gördüğüm şey pozisyon bilgisi eksikliğiydi ama şu aralar çok iyi geliştirmiş durumda. bu maç neden kafa topu vuramadığının ayrıntılı analizi yukarıda yazıyor bence başka bir sebebi yok.
    zlatan23 hiçbir maç aynı takımda olamadık hatta bu maçın başında gel bizden ol dedim ama malesef yine karşı karşıya olmak zorunda bırakıldık*. ama kendisinin hızını top taşımasını pozisyon oynunu yaptığım hunharca darbelere rağmen dönüpte birşey dememesini* çok beğeniyorum. hatta bir maçta aynı takımda olmayı da ayrıca çok istiyorum.
    imdizdar vuruşları etkili her maç uzaktan sallıyor bir beş-altı tane. top ve kaleyi aynı doğrultuda görünce inanılmaz bir şut çekme isteği doğuyor kendisinde ama bu durum takım arkadaşlarının pas alamamasına yol açıyor dolayısıyla attığı gollerin yanında attırmadıklarıyla da ön plana çıkıyor. hatta zlatan23 bu durum için, imdizdar topu alınca bir de kaleye doğru gidiyorsa umudumu kesiyor pas beklemiyorum diyor. kendisi fm ninde dediği gibi fairly selfish ama düzeleceğine olan inancım çok yüksek.
    mikrobik aygıt öncelikle belirteyim bana maçın ortalarında bir ortasaha mücadelesinde hissettirdi kendisi oldukça güçlü bir defans. kendisi de defans oynamayı seviyor keşke bizden olsaydı dedirtiyor bana. bu maçta başarılı buldum ama cidden kaleye geçince kendisinin de söylediği gibi takımı afallıyor. benim de sözlük maçlarındaki ilk golüm o kaledeyken gelebildi. sonuç oalrak güçlü yerinde sağlam mücadeleriyle yine etkiliydi takımını bir sürü golden de kurtardı.
    karşı takıma önerim imdizdar ile pazarlık yapsınlar*. şaka bir yana kalecileri olsaydı gerçekten daha etkili olurlardı. bir de koşu tempolarını arttırmaları yönünde ayrıca bir tavsiyem var.
    ben de gelen herkese teşekkürler ederim. bana maçta yer açan imdizdar'a da teşekkürü ayrıca bir borç bilirim...
    ivelin bir benim hakkımda yorum yazmamışsın oysaki ben de oynamıştım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın