• 15
    her zaman olduğu gibi yine çetin maç oldu sözlük.
    bu sefer gerçekten kazanmak istiyordum ama ümitlerim başka bahara kaldır yine.
    weloveyou durduralamaz oyunuyla ipimizi çekti. kendisi yoruyor hunter here no fear yıpratıyor.fizik olarak karşılarında duramadık resmen. hele son 10 dakikada hunter here no fear a 2 tane tekme attım, biri dizine geldi bileğim hala ağrıyor :( onyedimayıs2000 ve zlatan23 ü bu zamana kadar çok beğenirdim ama son maçta hiç beğenmedim !!!!11 özellikle zlatan23 eski maçlardaki oyunundan çok uzaktı, kopuk bir görüntü çizdi, zaman zaman küskün arda turan moduna girip paslara hareketlenmedi !111! onyedimayıs2000 ise hücuma çok fazla çıkmadı neden bilmiyorum yorgun gibiydi, ben karşı takımda olunca akın akın gelirdi hepsi oysa. neyse finallerdendir deyip alttan alıyorum *.
    kardeşim madman ise herzamanki istikrarlı oyununu oynadı, gol attı, attırdı, hücumda çeşitlilik yarattı. takımda bizim adımıza sahadaki en iyi oyuncu olabilir imdizdar ile beraber. ha imdizdar demişken; o da herzamanki istikrarsız çizgisini bozmadı!11! bir bakıyorsun tarihe geçecek gol atıyor bir bakıyorsun içine guiza kaçıyor çok enteresan. bir de sol ayağıyla vurması benimde dikkatimi çekti, isabet oranının düşüklüğü yüzünden dikkatimi çekti tabi. sağla vursana birader sağla!!1 neyse o kadar gol atıyor adama yüklenmeyeyim fazla.

    karşı takımdaki 3gve atrophy'nin istikrarlı oyunu hunter here no fear ve weloveyou'nun insanüstü oyunlarına eklenince kazanabileceğimiz maçı verdik. dochtour'da sözlük maçlarındaki en iyi oyunlarından birini oynadı tebrik ediyorum.oxidiobjectiu tam iyileşmeden oynadığı içn eski görüntüsünden uzaktı, çok top ezdi ve kaptırdı. onun etkisiz oyunundan faydalanamadık. neyse başka maçlarda görüşmek üzere sözlük yazarları, hiç yorulmadım bilesiniz !11
App Store'dan indirin Google Play'den alın