• 374
    sezona bomba gibi giren 33 yasindaki nba'in en buyuk 2. basketbol oyuncusu.
    dun aksam da clevland karsisinda 42 sayi atarak takimini galibiyete tasidi.
    su dunyada en cok hangi sporcuya haksizlik yapildi diye sorulsa ilk adini verecegim sporcudur. nba tarihinde bu kadar ust duzey yetenegi olup da bu kadar az reklami yapilan baska basketci yoktur.
    adam ilk cikti vince carter ile kiyasladilar. t. mac, pierce, iverson, carmelo.... asla en iyisi demediler. hep onune yeni birini koydular. ve bu adam hepsini tek tek devirdi.
    sampiyon olmamasi icin onune surekli engel koydular.
    en son olan ise c.paul takasina engel olunmasi. neymis dengeler degisecekmis, takim sahipleri istememis. o takim sahipleri lebron,bosh,wade yanyana gelirken neredeydi?
    hatta espn gecen sitesinde nba tarihinin en iyi 7. (yedi) oyuncusu oldugunu soyledi. resmen dalga gecer gibi bu haberi yaptilar.
    tamam, kendisi cok sempatik bi adam degil. yalniz resmen nefret duyuluyor adama. o ise butun nefrete ragmen atmaya, yuzuk takmaya devam etti. su an facia bir kadro icerisinde takimini tasimaya devam ediyor. belki bi daha yuzuk takmayacak. ama bu zamana kadar yaptiklariyla fazlasiyla saygiyi hak ediyor.
    velhasil jordan'in yanina bir isim yazilacaksa bu adam kobe'dir. yasi artik 33 kac sene icinde basketi birakir bilmem. ancak insallah basketi biraktiktan sonra gereken saygiyi gorur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın