• 12
    imdizdar'ın attığı taştan sonra bir şeyler yazmazsak olmaz.çok soğuktu hava öyle böyle değil,dışarı çıkmak bile akıl işi değilken gittik maç yaptık.geç uyandığım taksiyle geldim sahaya,taksici abimiz bile bu soğukta maç mı yapılır diye bakıyordu biraz samimiyetimiz olsa götürmüyorum evinde kal diyebilirdi.

    maça gelirsek finallerin yorgunluğu,uykusuzluk ve birazda keyfimin olmamasından dolayı ilk kez bu kadar kaçak oynadım.ona rağmen asistlerimle imdizdar'ı bayağı besledim.

    rakip takımın ve maçın yıldızı weloveyouoldu.bu zamana kadar hep aynı takımlarda olduk ama dün yollarımız ayrıldı.zaten aşırı teknik bir adam,gününde olduğu zaman durdurulması çok zor.beraber oynamaktan en fazla zevk aldığım isimlerden.bir daha rakip takımlarda olacağımızı sanmıyorum.

    oxidiobjectiu,haftalar önce 17mayıs2000'in darbesiyle sakatlandığından beri kendisine gelemedi.sakat diziyle oynamaya çalışıyor.azminden dolayı kutluyorum kendisini.

    17mayıs2000,bu adamın kendi standartının altına düştüğünü görmedim defansta.her maç sayısız atak kesiyor.tek eksiği topu oyuna sokma konusunda.o işide çözmek için çalışacağına söz verdi.*

    bu hafta maç yapalım diye tutturan isim rakip takım kalecisi dochtour'du.bu kadar istekli olmasının sebebi maçta anlaşıldı.sayısız pozisyon çıkardı.mağlubiyetimizin temel sebeplerinden birisiydi.bu arada kaleci demişken koca ankara'da bir tane mi kaleci var arkadaş.maç sonu aldığımız ortak kararı buradan açıklama gereği hissettim bu konuyla ilgili bundan sonra maçlara gelecek 2.kalecinin yeme-içme gibi temel ihtiyaçlarını karşılıyoruz.başvuru için (bkz: imdizdar).

    dochtour'dan doktorazminzaferi'ne geçelim.rakip takımın sigortasıydı.fiziğiyle zaten bir adım öne çıkıyor.üstüne kısa kollu ile oynadı maçta.atrophynormalde ilerde oynarken bu maç rakip takımın defansıydı.her yerde oynarım mesajını verdi.

    gelelim imdizdar'a.kendisi için hem attıyor hem attırıyor diyemiyoruz maalesef.*sadece atıyor işin diğer kısmını yapsa hem kendisi hem biz çok rahatlayacağız.2 maç önce kendisi hakkında bizim defansa söylediğim ‘’bırakın, vursun’’ lafı nasıl gaza getirdiyse sağlı sollu bombalamaya ve gol atmaya başladı.bu başarısının tek kaynağı benim diyebilirim.

    sana entry girebilir miyim dün akşam atamıyorsam,attırmak için çalışırım dedi ve yaptı.

    hunter here no fear'da aynen imdizdar gibi benim sözlerimden sonra gaza gelip dün ne bulduysa attı.buradan inanılmaz bir motivasyon ustası olduğum sonucuna varabiliriz.imparator fatih terim'in izinden emin adımlarla gidiyorum.

    ivelin,3g,madmanve mikrobik aygıt tam görev adamları.dün ivelin için kötü geçti maç öncesi açıklamalarını düşünürsek.*

    kendine iyi bak,resmen cefakar taraftar.soğuk,yağmur,çamur dinlemeden her maçı izlemeye geliyor adam.dün kreatoryanındaydı,tek başına kalmadı.

    unuttuğum varsa kusura bakmasın sabah sabah bu kadar.finallerin bitimi ve büyük organizatör imdizdar’ın gidişiyle maçlara biraz ara verilecek gibi gözüküyor.daha önce aramıza katılmayan herkesi bekleriz bundan sonra yapılacak organizasyonlara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın