• 11
    bugün anladım ki ankara tayfası kadar hayırsız bir tayfa yok. her şey maç başlayana kadarmış meğersem.

    o kadar uğraşıyoruz, halı sahaları alıyoruz, başlığını açıyoruz falan. maç bitiyor herkes ölü taklidi yapıyor anasını satayım. bundan 2 sene önce istanbul tayfası ile 2 maç yapmıştım, maçtan sonra yazılan entryler maçtan önce yazılan entrylerden kat kat fazlaydı. normali de bu zaten. ama bakıyoruz ankara'ya yok. halı saha biter evine barkına gider duşunu alır oturur maç yazısı yazarsın beyler, ben istanbul'da böyle gördüm.

    neyse ben de bu entry'i, biri bu başlığı görür de oynanmadı falan sanar diye giriyorum, oynandı kardeşim maç. iki takım da 7 kişiydi, hava bokum gibi soğuktu falan ankara işte. normal, sıradan bi maçtı. yine benim olduğum takım yenildi.

    o değil sabah 8'de otobüse binip istanbul'a gidicem, daha uyunmaz, oynayanlar hakkında bir kaç kelime bişi yazayım, o kadar laf söyleyip de biz yazmazsak olmaz.

    maçın yıldızından başlıyorum

    weloveyou:

    takımını tek başına sırtladı. top aldı, verdi, oyun kurdu, gol attı, asist yaptı. hangi kafayla karşı takıma verdiysem artık.

    dochtour: rakip takımın kalecisiydi. ne kadar iyi kaleci olsa da karşısında ben vardım, hatırlamıyorum ama yine 5+ gol yedi benden. eheh. şaka bi yana, takım olarak bizden 6 gol yedi sanırsam ama 36 tane de çıkarmıştır. karşı karşıyalarda açıyı iyi kapattı, defans arkasına atılan toplarda bir stoper gibi uzaklaştırdı. bu adam gibi bir tane daha olsun, maç daha da zevkli olur. en sonunda parası neyse verip, istanbul tayfasından transfer edicez.

    3g: rakip takımın sol bekiydi. arada ileri çıkışları ile hücume destek verdi. bi kaç pozisyonda zorladı beni. görev adamı.

    17mayıs2000: bizim takımın defansındaydı. bir çok gol pozisyonunu engelleyen isimdi. kornerlerde ileri çıktı yine ama bu maç kafa vurduğunu hatırlamıyorum. sanırım 17mayıs2000'in kornere çıkıp da kafa vuramadığı ilk halı saha maçı oldu bu.

    mikrobik aygıt: bu arkadaşı bugün daha dikkatlı izledim, sık sık haxball da yaparız. adam nasıl haxball oynuyorsa öyle halı sahada da öyle oynuyor. iyi defans yapıyor, pozisyon bilgisine de 9 veriyorum.

    madman: kendisiyle rakip takımda olduğumu hatırlamıyorum. hızlı koşuyor, çalım atıyor, verkaça giriyor, pozisyon yaratıyor, asist yapıyor. yorulmak da bilmiyor. bu maç yine golunu de attı. inşallah rakip olmayız.

    hunter here no fear: rakip takımın yorulmak bilmeyen forveti, neyle besleniyor arkadaş bu. bazen kafasında saniyeler içerisinde 3-5 hareketi aynı anda düşünüyor, ayakları o kadar hızlı olduğu için yapamıyor tabi ama ben anlıyorum onu. yanlış anlaşılmasın yavaş demiyorum, aksine gayet hızlı ama kafasından geçenleri yapacak kadar değil, zaten yapsa burda işi ne. neyse, galibiyet golunu attı bugün. keşke atmasaydı.

    ivelin: defanstaydı, arada hücuma destek verdi. maç öncesi çok iddalıydı, maçtan sonrası hayal kırıklığı oldu tabi. mor formasına kurban olduğum

    sana entry girebilir miyim: yine aynı takımdaydık. inanılmaz anlaşıyoruz kendisiyle. sıfıra inip inip yaptığı ortaları, asistleri hala gözümün önümde. ayrıca adam sabri forması ile geliyor. (bkz: adamın dibi)

    zlatan23: yine bildiğimiz ciğersiz zlatan23. uzun zaman sonra aynı takımda olduk, kendisi boşken bencilce kazma sol ayağımla çektiğim şutlar için özür dilerim kendisinden.

    oxidiobjectiu: dakikala.. ne dakikası lan maçın 3.saniyesinde sakatlandı. ama yılmadı, kahramanca devam etti oyununa. bu sayede rakip takım oyuncuları pas isabetlerini geliştirdi. sakatlığını çaktırmamak için sürekli tek pas yaptı ama yemedik tabi. eheh

    doktorazminzaferi: öncelikle (bkz: pöti konuşur) (bkz: mehmet topal) ikisini birleştirin, işte size doktorazminzaferi.

    atrophy: rakip takımın defansındaydı. sık sık karşılaştık. en son sıkıldım kanat değiştirdim de rahatladım.*

    kendine iyi bak ve kreator izleyici olarak katıldı, maçı izlediler bi süre, bildiğin survivor yaşadılar. sonra baktılar maç sarmadı, içeri gidip sıcak sıcak çaylarını içtiler muhtemelen. ben olsam ben de kendimi izlemezdim zaten.

    bir de kj var. boludaki kötü hava koşulları yüzünden maç sonuna yetişebildi, bi 10 dk görüştük, muhabbet ettik.

    gelen herkese teşekkürler.

    edit: ajkdshakjdf kendimi unutmuşum.

    imdizdar: olm baya gol attım ben ya. çok çılgın bir oyuncuyum. finishing 20. sol ayağım da olsa real madrid'te oynardım, net. 2 maçtır 5+ gol atıyorum ama oynadığım takım kaybediyor. (yazar burda defansta oynayan arkadaşlara giydirmiş) neyse, attım attım yine attım. beslendiğim zaman nasıl bitirici ve fırsatçı bir forvet olduğumu herkes görmüştür umarım. sevgiler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın