• 43
    stadın artık tam olarak dolması gereken maç. istanbul'da olup gitme imkanı olan galatasaraylı bu maçta da stada gitmiyorsa bana masal anlatmasın... bak hala anlatıyor... yav sus, aaaaa...

    ortada izlenecek güzel futbolculardan kurulu, güzel oynayan, takır takır galibiyet alan bir takım var. lige geldiklerinden beri hakemler vs. yüzünden yenemediğimiz karabük'ü bol gollü bozguna uğratma fırsatını görme şansı var. ekstradan mustafa sarp'ı ıslıklama şansı bile var hehe, daha ne olsun?

    - biletler pahalı biliyorum, kale arkalarında doluluk anlamında sorun yok ama boş kalan yerleri rahatlıkla dolduracak kitle istanbul'da yaşıyor zaten. yani o pahalı yerden bilet alsa ona koymayacak olan galatasaraylı kesimden bahsediyorum. zaten bu kitlenin taraftarından her biri senede bir maça gitse yine dolar orası. mesela benim gelir seviyem yeterli seviyede olsa affetmem. ha yine önceliğim kale arkası olur o ayrı hehe.

    - ulaşım zor evet ama cidden iki haftada bir çekilmeyecek bir dert değil, kaldı ki zamanla iyileştirilecek. bol bol gidin işte, ayağınız stada alışsın. stadın dolmayan kısmını doldurmasını beklediğim orta direğin üstü kısım için ulaşım daha kolay, ordan bilet alıyorsan araban vardır zaten. metroyla falan uğraşmazsın.

    - "hava çok soğuk da bik bik bik", yahu lig yazın mı oynanıyor? tabi ki soğuk olacak? maç sırasında tribünde üşüdüğünü hisseden yoktur ki zaten, bir ben böyle değilimdir heralde?

    dediğim gibi gitme fırsatı olup da gitmeyen bana masal anlatmasın. bak ben ankara'da yaşıyorum, her sezon fikstür belirlendiğinde ilk iş ankaragücü ve gençler maçı ne zaman diye bakarım. kayseri, eskişehir, konya gibi deplasmanlara nasıl giderimin hesabını yaparım*. takım yanıbaşınızdayken nasıl gitmiyorsunuz cidden anlamıyorum. sizin keyiften gitmediğiniz maçlara dünyada kaç kişinin içi gidiyor orada olmak için.

    allah hiçbir galatasaraylıyı galatasaraysızlıkla sınamasın valla, çeken bilir. hazır imkanınız varken değerini bilin şu maçların.
App Store'dan indirin Google Play'den alın