• 33
    herhangi bir yöneticiden bir bilgi alsam ne yapardım diye düşünürüm bu adam eleştirildikçe.

    misal diyelimki benim dayım adnan öztürk.bana sevineyim diye ufak ufak bilgi veriyor bazen arıyorum ya görüşmeler çok sıkı geçiyor ama uğraşıyoruz heralde olacak birşeyler diyor basında çıkmayan bir isim için.

    işte bu noktadan sonra top bende.ne yaparım?

    -önce telefon rehberimdeki benimle sevinen galatasaray'lıları ararım bu haber hakkında bilgi veririm muhtemelen birlikte seviniriz.(bu adamda bunu yapıyor sanırım birlikte seviniyoruz gibi geliyor tweetlerine bakınca)

    -sonra twitter denen illeti kullanıyorsam ordan açık açık olmasa da ufak ufak bilgiler veririm.(veririm arkadaş takip edilesi bir insanım ben daha çok insanların düşüncelerimi paylaşması için güzel bir yöntem)

    -facebook'u kullanmadan edemem tabi oyuncu hakkında birkaç video paylaşmadan olmaz.

    -zaten ben bunu yaptıktan sonra "la bu suarez ne saglam oyuncu" bile desem buluttan nem kapma ihtimali olan taraftarın soru işaretlerini çıkarırım kafalarda.

    -ama bu adam bu soru işaretleri için gizemli gizemli konuşmadı şimdiye kadar.ya da ben görmedim.gizem peşinde pek koşmadı.

    duyumcu dediğinz kişileri takip etmek zorunda değilsiniz tabi ki.ama bu adamlar(adam gibi adam oldukları sürece) transfer dönemine bir renk kattılar bu da gerçek.

    -takip etmeyenin olduğuna da inanmıyorum ayrıca kim ne kadar eleştirirse eleştirsin.

    empati yaptım.kendisi kimsenin dayısnın oğlu değildir herhalde.o kadar bile tanımıyorum.yani kendisi için savunma nedenim tanımam falan değildir.

    ayrıca burda nasıl yazarlar twitter'dan birbirlerini takip ediyor ve duygularını paylaşıyor.bende bu adamı sözlükteki yazarlar gibi takip ediyorum.galatasaray'lılığıyla.ha bir transferi önceden haber verirse ne mutlu ona.oda onun sorumluluğunda bir iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın