resim
Yiğit İsmail Gökoğlan
Takım:Didim Belediye
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:35
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 196
    kendisine verilen paranın çok ya da az oluşu tamamiyle izafi bir şey. bunu hepimiz yapıyoruz. yaptık. söz konusu futbolcu sevdiğimiz bir futbolcuysa, parayı neredeyse hiç gündeme geitrmiyoruz. ama transfer edilen isim, kafamızda kimi soru işaretleri doğuran bir isimse, hemen muhasebe defterlerini çıkartıyoruz.

    yiğit gökoğlan ismine mesafeli olsam da transferine sevindim. çünkü para verip, genç bir futbolcu aldık. bu pek fıtratımızda olmayan bir şey. yerli transferinde tercihlerimizi, ekseriyetle bonservisi elinde, taraftarın pek sıcak bakmadığı, yaşlı isimlerden yana kullanıyorduk. yiğit hamlesi bu açıdan önemli.

    2.8 milyon euro eder mi? yiğit'i bilen biri olarak söylersem, etmez. peki yabancı kuralınıın olduğu bir ligde 2.8 milyon euro eder mi? eder. ediyor.

    yiğit'i futbol karakterinin büyük takımlara uygun olmadığını, kendisini çok geliştiremediğini, turgut doğan şahin varken de, o ya da bu sebeplerden kendisini transfer etmenin büyük bir fiyasko olduğunu düşünüyorum.

    ama tüm bunlara rağmen transferine başta da söylediğim gibi sevindim. fiyata da kimse takılmasın. 2.8 belki size pahalı gelebilir ama aslında şu fiyat bile bir yönetim başarısıdır. bugün fener'e gitse, en az 4'ü vardı yiğit'in..
App Store'dan indirin Google Play'den alın