• 25
    sözlüğün yeni tartışmasını yaratmışlardır. e lazım tabi rijkaard çatışması bitti. futbolcu tezleri antitezleri gitti. başkan iyi, güzel. bize konu lazım beyler ayrı düşecek, yazanları, yapanları götünden anlayacağımız. barca-real pek iş yapmadı bu sene zaten. ne büyük olaymış! herkesin bildiğini yine özet geçiyoruz:

    10 ocak 2011 galatasaray adana demirspor maçında tribünler dolmamış, ultraslan sıçmış, ben çok üşümüştüm. bu adamlarda artık neyin kafasını yaşıyolarsa atletlerini çıkardı manyaklar. hasta olacaklar işte. neyse ne diyoduk adamlar bize deplasmanı yaşattı türk telekomda doğruya doğru! 10 dakika izin verdiler nevizade patlattık. şimdi kim ne dedi, kim ne dilendi vay anasını işte taraftar bu olarak anlaşıldı ben anlayamadım. nasıl bir kafadır ki galatasaray tribünlerinin tarihini de düşünüp "panpa adamlar bizden iyi der?"

    malum finaller var. sabah gittim okula arkadaşımla maçı konuştuk. dediğim ilk şey abi berk şu an lisede derste anasını satayım oldu. mertandan konuştum. servete küfrettim. bir de adanalılar hadiseyi çok seviyomuş dedim. güzel tribün yaptılar resmen deplasmanda hissettim kendimi dedim. olay bu!

    kimsenin galatasaray tribünlerini itin götüne soktuğu yok. uzun süredir iyi olmayan tribünlere bile laf söyleyen yok. adamlar iyiydi hakkında konuşuluyor. bırakın tartışmayı şimdi. napsak şimdi.

    -panpa forza barça! sen hala madrid diye gezin.
    -messi ronaldoyu top diye oynar.
    -mourinho kral adam.
    -lincoln çok özledimm seniii (kalp)

    hadi çıkın oynayın şimdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın