• 19
    mehmet ali aydınların göksel gümüşdağ ile aralarında geçen bir diyalogdan sonra böyle bir kupa organizasyonunun ortaya çıktığını düşünüyorum. şöyleki

    m: gökselciğim hani şu fenerin şike yaptığı dava var ya
    g: evet abi
    m: şimdi bununla ilgili kararı ne zaman verelim. ne zaman uygun olur.
    g: başkan bence biraz daha bekleyelim. hem benimde adım geçiyor. mazallah medya benim üzerime felan gelir. en iyisi ben bir eve gideyim yarın bir kupa adı bulayım da onu oynatalım millete. zaten play-off felanda var. kararda arada kaynar gider.
    -----------------------------------1 gün sonra-----------------------------------------
    g: başkan buldum buldum
    m: hayırdır ne buldun
    g: kupa ismini buldum. bahar kupası koyalım.
    m: neden bahar kupası ve kimler oynayacak.
    g: bahar ismini çok seviyorum. kızım olursa adını koyacağımda. -gülüşmeler-. 3.lig gruplarının liderleri arasında oynansın.
    m: tamam seni isim konusunda kırmıyorum ammmmma oynayan takımları şöyle dizayn edelim. play-off oynamayanlar eğer az para kazanırsa bunlar karıncalanmaya başlar. yayıncı kuruluşdan daha çok para alırlarsa, bizde futbol ekonomisi, marka değeri, anadolu kulüpleri batar mavraları ile kulüplere istediğimizi yaptırırız. hem bu soruşturmadan dolayı liglerin amk , fikstürde baharda geldiği için kimse bişey demez.
    g: tamam başkan öyle yapalım.
    m: tamam sen git şimdi yarın görüşelim. bu arada türk futbolu için yeni bişeyler bulda 15 gün sonra onu uygulamaya sokalım . türkiye kupasınımı..... neyse boş ver ya. sen düşün şimdi hiç düşünemiyeceğim.

    böyle bir konuşmadan sonra bahar kupası çıkmadıysa bende kompela olayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın