resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1510
    defansif yönüne genel olarak, pozisyon bilgisine, kademe anlayışına filan neredeyse hayran hatta türkiye şartlarında düşününce kesin hayran bir insan olmama rağmen, kendisini de takımın geri kalanı gibi ilk kez izleme fırsatı bulduğum maçta en çok hayal kırıklığına uğramama sebebiyet veren oyuncudur. zaten çıkmıyor azcık çıksa bile hiç bir türlü geri gelmiyor. sürekli olarak ujfa ya da semih kademesine girmek için kendilerini yırtıyorlar. hatta sanırım bir pozisyonda nereden çıktı anlamadım ama sabri girdi ters kademesine. cidden severim balta'yı ama geri dönüşler sıfır resmen. durdum adamı izledim yok abi adam koşmuyor. sanırsın antrenman da düz koşu yapıyor. rakip futbolcu 2 metre önünden kaç kere sallana sallana gitti ujfa filan karşılayana kadar. çok üzdün beni balta çok.
    teke tekte bu adam aklıyla filan yavaşlığını kapatıyor tecrübesiyle iş yapıyor başta dediğim gibi beğeniyorum defansif anlamda akıllı oynamasını filan ama yok bu kadar ruhsuzluk yok. ayrıca bu gol sevincine katılmıyor filan diye yazılmış bir entry değil bildiğin koşmuyor adam ruhsuzluk burada. ben depara kalksam tribünden yetişirdim rakibe. tahminen 15 metre civarı arkasındaydım balta'nın o pozisyonlarda varın hesap edin.

    takımda ilk olarak transfer isteyen yerdir bence sol bek o saatten sonra. eboue olduğunda takım nasıl level atlıyor ofansif anlamda görüyoruz. büyük takımların hep bekleride büyüktür ve ofansın yarısıdır neredeyse bekler. ortalar, dönen toplara şutlar, ani bindirmeler..

    (bkz: 7 ocak 2012 samsunspor galatasaray maçı) * ayrıca bir maçtan adamı karaladın filan demeyesiniz sakın. her maçı bende sizin gibi izliyorum fakat canlı olarak olduğu için ilk kez özellikle dikkat ettim, yazmak istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın