• 1
    adaletsiz bir lige dur demek isteyenlerin katıldığı bir başka organizasyon/kampanya/oluşum.

    #adaletsizligedurde

    --- alıntı ---

    tff genel kurul delegelerine açık mektup

    lütfen vicdanlarinizin sesine kulak verin

    bu, her renkten, her takımdan, ülkemizin her yerinden, bugüne kadar sessizce olan bitenleri izleyen milyonlarca futbolseverin çağrısıdır.

    yetkili kurumlardan bugüne kadar futbolun üzerinde oluşan ağır şüphelerin ortadan kaldırılması yönünde icraat görmek yerine, futbol ekonomisi bahane olarak göstererek şikeyi affetmenin yolunun hazırlandığını görüyoruz.

    uluslararası düzeyde ülkemize yönelik çok ciddi yaptırım mesajlarına rağmen, önceden planlanan bir senaryoya ortak edilmek istenen tff genel kurulu delegelerine türk futbolseverler adına çağrıda bulunuyoruz:

    türkiye'de futbolun itibarını uluslararası ölçekte tamamen sıfırlayacak bir karar alınmasına izin vermeyin.

    söylenenin tam aksine, kuralların eğilip bükülerek, değiştirilerek suçun affedilmesi, futbolun ekonomik marka değerini bugünkü maddi düzeyin bile altına indirecektir.

    şüphenin, şaibenin olduğu, vicdana yer kalmayan bir ligin değeri, futbolseverin gözünde de giderek yok olacaktır.

    bizler, sizden kimsenin inanmayacağı geçici çözümler yerine futbolseverleri yeniden futbolla barıştıracak kararların altına imza atmanızı istiyoruz. lütfen sizlere telkin edilmeye çalışılanlara inanmayın ve vicdanınızın sesini dinleyerek karar verin.

    tff genel kurul delegelerimizden, türkiye'de futbolun yepyeni miladına duruşlarıyla tarihi bir imza atmalarını diliyoruz.

    türkiye futbolseveri

    --- alıntı ---

    http://adaletsizligedurde.com/
App Store'dan indirin Google Play'den alın