• 1661
    aile büyüklerinin de gönlü olsun diye annanemlerde maç * izlemeye gitmişiz. kardeşimle ikimizin dışında evde ne kadar insan varsa fenerli. ancak millet sakin bir şekilde işine bakıyor. kimisi sofra hazırlıyor, kimisi telefonuyla uğraşıyor vs vs.. maçın 2. yarısına kadar her şey yolunda gitti. tam eniştem yemek için eve geldiğinde galatasaray 4. golü yerleştirmişti, kardeşimle "he heee" "ho hooo" "bu iş böölee hahaha" gibi aşırıya kaçmamaya çalışarak -malum annane dede evde rahatsız olunmasın- sevinç tepkileri veriyorduk. eniştem geldi, ekrana bakmaya başladı, sercanın gol sevincini gördü ve "bu ne yhaaa" gibi alaylı bir tepki verdi. devamında eniştemden gelen cümleler aşağı yukarı şu şekilde:

    "sizin futbolcular sevinmeyi bilmiyolar yemin ediyorum..."
    "şimdi fatih terimin havasından geçilmez..."
    "geçen bi ara yenilmiştiniz, o zaman fatih terim spiker kızı 'biz de insanız' diye terslemişti, kazanınca da 'şansal orda durumlar nasıl ordan nasıl görünüyoruz keh keh' diyerek yavşaklaşıyor'
    --dedem de devreye giriyor bu noktada:
    "tabi canım adam tam külhambeyi.. höt zöt bi adam.."
    --annanem:
    "öyle vallaha tam hödük..."
    tekrar eniştem:
    "beş para etmez adamlar toplanmış nolacak..."
    kardeşim:
    "abi hafiften kaçalım biz bence sıkıntı çıkaracam.."

    çok fazla yorum yapamıcam sözlük. sadece, fenerliler, kendi ailemden bile olsalar, allaşkına konuşmasınlar galatasaray hakkında. konuşmayın arkadaşım. konuşmayın! gidin başka takımlarla ilgili konuşun. çok sinir oluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın