resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3104
    pazar günü manchester derbisini seyrettim. united vs city. ilk yarı united 3-0 önde bitirdi. maç city'nin sahasında. en son maçta 6-1 yenildi united, bunun da hırsıyla seyirci ayakta. neyse ikinci yarı başladı. maç 3-1 oldu. ama united taraftarının umrunda değil skor. çünkü scholes ısınmaya çıkıyor. bütün stad ayakta. bir beş on dakika geçiyor ve nani kenarda scholes oyunda. bilmeyenler için söyleyeyim, scholes 37 yaşında, futbolu bırakmıştı ve daha yapabilecek birşeylerim var diye geri dönme kararı aldı. adam giggs ile birlikte united efsanesi. ve sahaya girerken sanki stad yıkılıyor. acaba maçı 7-1'e getireceği için mi?

    dediğim gibi scholes oyuna girdi ve top one geldi. 2 mt yanındakine pası verdi. seyirci oley çekti. iki dakika sonra top yine onda bu sefer geri pas verdi, seyirci yine oley çekiyor. manyak mı lan bu seyirci. oyunu yavaşlattı, geri pas verdi altı üstü ama seyirci oley çekiyor. 5-10 dakika sonra united sahasında taç oldu. taçı kullanan oyuncu topu scholesa attı o hatalı pas verdi ve o top gol oldu. scholesun hatasıyla skor 3-2'ye geldi maç zora girdi. vay aq senin scholes sesleri yükselmedi tribünlerden, manyak lan bu united seyircisi. maç 3-2 bitti. united kazandı. 37 yaşındaki scholes, 38 yaşındaki giggs ile birlikte sahadan alkışlarla çıktı. ama onun yüzünden gol yedi united. lan bari kafasına bir şey atmıyorsanız küfredin lan scholesa. f.ck you, get the f.ck out of here!!!!

    hafta sonu bizim de maçımız vardı. samsunla oynadık *. ilk 11'de ebouenin yerine sabri oynadı. iki ay sonra ve ağır bir sakatlıktan çıktıktan sonra. hem de takımla birlikte hepi topu bir veya iki idman yaptıktan sonra. adam hazır değildi. adamın zamana ihtiyacı vardı. ama terim çık oyna deyince o da oynamaya başladı. ama iki hata yaptı ve onlarda gol oldu. aslında ilk goldeki hata melonundu. ama sabri varken meloya neden yüklenelim değil mi? yüklenin gitsin sabriye. var mı meloya, ulan artiz, ilk golü senin yüzünden yedik diyen? sabri varken ne gerek var?

    ilk yarı bok gibi oynadı takım. bakın takım diyorum sabri demiyorum. ikinci yarı takım düzgün oynamaya başlayınca da maç geri geldi. sabri çıkmasaydı da geri gelirdi bu maç emin olun. devre arasında uyarının bir kademe üstü vardı çünkü. terim de maçtan sonra sabriyi hazır olmadan oynattığı için kendisinin hatalı olduğunı söyledi zaten.

    bizler kimleri yemedik ki? 37lik scholes geri pas verir oley çeker tribünler, gol yedirir alkışlarlar. bizdeyse hazır olmadan maça çıkan hasan şaşın futbol kariyerini bitiririz, hakan şüküre cemaatçi bu ya deriz, ardaya sahip çıkamayıp gitmesine zemin hazırlarız. sabriyle her fırsatta daşak geçeriz. biraz fazla mı oluyoruz ne?

    takım olursak şampiyon oluruz. bu kadar basit. 2008'de şampiyon olduğumuzdaki kadroya bakın. hakan şükür olmasaydı, oynayan herkes bir takım olmayı becerememiş olsaydı o sene babayı alırdık kupa yerine. bu sene takım iyi, ortam iyi, seri yakalandı, herkes şampiyonluğa inanıyor. herşeyi bırakıp sabriyle mı uğraşacağız yoksa daha önce hiç yapamadığımız bir şeyi yapıp, kötü günlerinde "galatasaraylı" topçularımıza destek mi olacağız?

    son olarak, sabri en iyi yerli sağ bektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın