resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3091
    kesinlikle yetersiz olmadığını düşündüğüm futbolcudur diyorum ve dayanağım olarak da terim i gösteriyorum. herkes işini yapsa dünya daha bir güzel dönecek. öyle hissediyorum.

    *bu kadar eleştiriyi haketmemiştir. adamın kaç maçtır oynamadığı belli. elbet eksiği olacak. gerçekte yetersiz bile olabilir* fakat yerin dibine sokamazsın arkadaş.

    *servet'in olduğu kadroya doğru düzen diyen var. bu maç değilse öbür maç takımın içine tükürcek. onu geçtim bizim genç semih'i yicek. yazık olacak.

    *beyler adam yedek. yerinde arsenal'de yıllarını geçirmiş sağ bek var. oynaması anca bu şekilde olurdu, oldu. yetersiz diyenlere yedeğe daniel alves lazım heralde. adam hata yapıyor olabilir. melo da yapıyor, yaptı gol yedik, yapmasa yemezdik. baroş da kaçırıyor, kaçırmasa oyunu rahatlatırdık, atamadı maçı rölantiye alamadık gol yedik. ben o sahada servet'e, kazım'a katlanacağıma her maç sabri yüzünden 2 gol yesem gık demem. adam şamar oğlanı olmuş bir kere, ağzına kuş tutsa yaranamaz.

    *sahada futbolcu* adamı alkışlıyor, moral vermeye çalışıyor. taraftar adamın ağzına tükürüyor. 24 yaşındaki adamdan öğreneceğimiz ders varken, sabri'den öğreneceğimiz neler var?

    *galatasaray kaptınlığı onurdur diyoruz, onurumuza tüy dikiyoruz.

    *hakan balta nerden nereye geldi, engin baytar'ın durumu ortada. sene başında muslera hakkında girilen entryleri açın bakın, şimdiyle kıyaslayın. terim ile çalışıyor bu adam. potansiyelini avrupaya gösterdi, biz göremedik. kiminle gösterdi?

    not: sabriyle dalga geçeni görünce sövüyorum. yine çıkmış boy boy fotoğrafları orda burda, dalga amaçlı. bir adamımızı da koruyalım, ezdirmeyelim. bilhassa onun bizden biri olduğuna şüphe yoksa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın