resim
Tugay Kerimoğlu
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Değirmenlik
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 562
    çocukluğumun kahramanı, galatasaray futbol takımı kaptanlığına cüneyt tanman'dan sonra en çok yakıştırdığım adam, türkiye'nin yetiştirdiği en iyi orta sahalardan biri ve uefa şampiyonluğu yolunda en büyük paylardan birisi kendisinin olmasına rağmen ali sami yen'de kendisine yapılanlardan sonra gitmekten başka çare bulamamış bizi arkasından gözü yaşlı bırakan büyük oyuncu..

    hayatımda odama öyle futbolcu ya da takım posteri asmamış bir adam olarak, her zaman tugay'ın kaptanlık pazubandıyla çekilmiş efsane maçlarından bir estante posteri duvarımda durdu yıllarca..

    insanlar avrupa'ya gittiğinde arkasına teneke bağlayıp kovacakları umuduyla bekledi durdu yıllarca, sonra badem gözlü oldu..eğer bir yarım sezon daha dişini sıksaydı uefa zaferine ortak olacaktı..amc pozisyonunda o takımda hagi ne ise, dmc'de suat kaya ne ise, cm pozisyonunda da tugay kerimoğlu oydu..

    ekleme: emre denen karakter yoksunu onun gidişiyle kendine yer bulup adam sıfatına sokulmuştur..yoksa çok daha beklerdi tugay'ın arkasında..
App Store'dan indirin Google Play'den alın