resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3080
    galatasaray sözlük bünyesinde eleştirmenin hoş karşılanmadığı isimlerden bir diğeri.

    sözlüğü ikiye bölmemiştir, bir grup yazar azınlık kalmıştır. kendisi bu durumu görse, kendisini adam gibi eleştirenlerin haline daha çok üzülürdü. adamlığına ben de o derece inanıyor ve güveniyorum. ama bayrak adamlık konusunda kendisinin bile istemeyeceği kadar bol bir kaftanı ona giydiren, kraldan çok kralcılara ise aşinayız frank rijkaard zamanlarından.

    sabri'yi savunan görüşlere karşı değilim. sorun o değil ki. sorun, sabri'yi ne pahasına olursa olsun savunmak galatasaray taraftarı olmanın ilk koşulu; sabri'yi eleştirmek ise hain, çakal, nankör olmanın eş anlamlısı şeklinde aşılanmaya çalışılan atmosfer. birilerinin kafasına göre sağa sola taraftarlık dağıtmaya çalışması. öyle kolay değil o işler efendi, bizim galatasaray mesaimiz çoğunun yaşını bile aşar. destur ulan!

    sabri'yi aştı olay, hadsiz biçimde taraftarlık sorgulamasına dönüştü. ne çakallığımız kaldı, ne nankörlüğümüz, ne sırtlanlığımız. tezime antitez, soruma cevap, sesime ses aramanın bulduğu ibretlik suskunluk, çok şeyin anahtarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın