resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3077
    tanim: en iyi turk sag bek oyuncusu.

    oncelikle bu adamin kesinlikle savunulmaya ihtiyaci yoktur, cunku milli takim ve galatasarayda yillarca oynamis farkli bircok teknik adamin tercihi olmus bir adam kazanilan bir mac sonrasi savunulmasina gerek yoktur, hele 7 ocak 2012 samsunspor galatasaray maçı ndan sonra hic yoktur.

    ama icinde yer aldigi pozisyonlari incelemekte fayda var. cunku galatasarayin onlar icin eglence malzemesi oldugu, aslinda hicbir zaman %100 takimini desteklemeyen taraftarlar, bir futbolcunun sakatlik sonra %bilmemkac dusuk performansla sahada yer aldiginda yine kendilerine eglence kufur firsati yakaliyorlar. galatasaray o kadar buyuk bir kulup ki, sabriye ihtiyaci olmadigi gibi bu tarz taraftara da ihtiyaci yok, maddi manevi her anlamda.

    ilk gol bu pozisyonla basladi. http://gss.gs/ok melo topu ideal sertlikle samsunsporlu oyunucunun onune yuvarladi. sonra soyle bir sahada dagilim olustu http://gss.gs/Ii biz 5 oyuncuyla kendi sahamizdayiz kaleye en uzak ise sabri. ujfalusi ve semih kaleye en yakin oyuncular. sonuc: 2 samsunlu gelip golu attilar

    ikinci golde ters kanattan atilan topla basliyor http://gss.gs/xy sabrinin izbandut ekigho ehiosun ile ciktigi hava topuna vuruyor ama top sans eseri samsunsporlu oyuncun onunde kaliyor onune dusen topla ilerlerken su pozisyon olusuyor http://gss.gs/0a semihten siyrilip golu atiyor. sonuc: 2 defans oyuncusunu egale ederek ekigho ehiosun golu atiyor.

    bir futbolcu kazanmak kaybetmek cok kolaydir, insanlarin bir yerlere gelmesinde bircok faktor etkendir, onemli olan destektir, dalga gecmek eglenmek kufur herkes edebilir, ama desteklersek faydamiz olabilir takima oyunculara, eger bir teknik heyet varsa onlar bakilmasi gereken isin icabina bakar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın