resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3057
    valla bun entry'nin altına "tanım da gelsin..." diye yazacam, sövecek varsa baştan sövsün.

    bugün maçtan önce aslanım'da kounşuyorduk, şike mevzusunu. yine konu "biz olsak düşmüştük, zaten en önce biz isterdik"e geldi. doğru en önce biz isterdik. ama fener taraftarının davranışını sadece bir yönde takdir ediyorum, birlikler. hatalı, yanlış olsalar da birlikler.

    sırf şike mevzu değil. bir günden bir güne bir futbolcunu yerin dibine soktular mı? maç maç evet ama genelde asla. ulan alex'in heykelini dkecekler, amına koyiyim bizim o zaman hasan şaş'ın taşşaklarını dikip tapmamız lazım.

    velhasıl kelam biz asla bu kadar birlik olamadık. bu çocuk kaç ay top oynamamış, çıkıyor elinden geleni yapyor. sen siktir boktan halı saha maçına çıkıp 10. dakikada götünden soluyunca "abi 1 aydır topa değmiyorum" diyorsun, e bu adam napsın? bu çocuk bu takımı siklemese sakatım der, hazır değilim der oynamaz. sen de serkan kurtuluş'u seyrederdin.

    süper sağ bek mi? değil. eksikleri var mı? fazla. ama bu çocuk topçu. bak öz evladımız, galatasaray topçusu demiyorum. bu çocuk iyi topçu. ümit millide 10 numaraydı, sağ kanat oldu. sonra sağ bek oldu. ağzını açmadı. kadro dışı kaldı gıkını çıkarmadı. yedek kaldı gazetecilere laf yetiştirmedi.

    topçuluğuna saygı duymuyorsunuz bari azıcık adamlığına saygı duyun.

    ha bu arada yenilsek de bunları yazardım. hatta daha çok yazardım. bir takımı galbiyetler değil yenilgiler şampiyon yapar, eğer doğru tepki verirsen. aynı 2-4'lük antep maçı gibi.

    tanım da gelecek dimi? 55 numaralı aslan parçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın