resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 3046
    galatasaraylılığından asla şüphe etmediğim futbolcu. 18 şubat 2009 girondins de bordeaux galatasaray maçı'ndaki golü hala aklımda. bunu unutmadan entry'e devam edeyim.

    7 ocak 2012 samsunspor galatasaray maçı'nda iki kritik hata yaptı. kötü oynadı. bir maçla futbolcu idam etmeyi de doğru bulmam. bu açıdan canı sağolsun. olabilir. evet sabri galatasaray'ın oyuncusudur, birinci kaptanıdır ama bu onun eleştirilemeyeceği anlamına gelmemeli. bu takımın altyapısında da sadece sabri yoktu. ayrıca sabri kısıtlı kapasitesine rağmen nasıl galatasaray'da 8 yıl banko oynamayı hakettiyse uğur uçar, serkan çalık, oğuz sabankay gibi eski genç oyuncular da o kadar haketmişti. sabri, sadece 'galatasaray için canımı veririm' sözünü söyledi diye 8 sezon banko oynuyorsa burada bir sorun var demektir. sabri'nin bu sözü iyi niyetle söylediğine şüphem yok ama zaten galatasaray spor kulübü tarihinde bu sözü söylemiş, binlerce 'gerçek' galatasaraylı sporcu bulabiliriz. biz maçı kaybedelim, yeter ki sabri oynasın konusuna gelirsek, mesela sabri'nin hataları yüzünden şampiyonluğu kaybetsek, sabri'nin bu takımda kalma gibi bir imkanı olur mu?

    sabri'yi hatalarından sonra savunan yazar arkadaşlardan sabri'nin bu ilk hatası değil gibi yazılar görüyorum. doğru bu ilk hatası değil, 8 yılda birçok kez kötü oynadı ve hep savunuldu. sabri'yle ilgili hazırlanan saçma sapan video'larla alakam yok. benim sorunum sabri'nin futbolculuk kapasitesi ile alakalı. çoğu galatasaraylının ve yazarın bildiği şeyler, ama gene de sabri'nin tartışıldığı bir günde şunlara bir göz atmak gerekir;

    http://alkislarlayasiyorum.com/...efektif-top-kullanma

    http://www.youtube.com/watch?v=SWz6n7TqQ44

    http://www.youtube.com/watch?v=26XZgJfo8EE

    http://www.youtube.com/watch?v=5nqgQSoCaFU

    http://www.youtube.com/watch?v=9vFurP0MAVg

    video başlıklarını ciddiye almadan şunları izlediğimizde sabri'nin futbolculuk yeteneğiyle ilgili bir kanıya varabiliyorum. özet geçmek gerekirse, sabri'nin bu sezon* müthiş bir sinerji yakalamış galatasaray kadrosunda en fazla yedek kalacağını düşünüyorum. diğer yazar arkadaşların düşüncelerine de saygı duyarım. ama benim düşüncem bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın