resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 3036
    7 ocak 2012 samsunspor galatasaray maçında ilk goldeki kademe hatasını geçtim de ikinci golde topu kafayla adamın önüne attıktan sonra, semih yetişmek için kıçını yırtarken sabrinin yaptığı o ani fren nedir öyle anlamak mümkün değil...

    "ulan sakatlıktan döndü adam, bi maç kötü oynadı diye adamı yerin dibine soktun" diyen, "sabri bizim aslanımız, reisimiz, ona sahip çıkalım" diyenlere şunu demek istiyorum.

    ben sabriyi yıllardır eleştiririm, yıllardır haz etmem. kabiliyeti, tekniği, orta yapma, şut çekme yeteneğinin olmamasının yanında tribüne oynaması, taraftarın gözüne girmeye çalışması, sahada deli gibi koşmak dışında iş yapmazken oyun durunca hep ön planda olması en sevmediğim özellikleri.

    yanlış karar veren hakeme her futbolcu az çok tepki gösterebilir. ama sabri haksızken bile, tribünleri tahrik edercesine tepki gösterince ben utanıyorum. hadi benim utancımı geçtim, eğer sen zaten adam gibi top oynamazken, saçma sapan tepkilerle gereksiz kartlar görüp takımın akıbetini düşünmüyorsan kusura bakma kimse senin akıbetini düşünmek zorunda değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın