resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 3014
    umarım kendisini körü körüne savunanlar bi oturur düşünürler, kötü de oynasa sırf burda kuyruğu dik tutmak için galatasaraylılığını reisliğini öne sürenler kendisine en büyük kötülüğü yapmaktadırlar.

    benim umrumda bile değildir kötü oynaması, kötü de oynar bir oyuncu hakkıdır, burda kimse at tüccarı değil sakatlanınca vuralım denmiyor, denilemez ama birader biraz da eksiklerini söyleyin yani, ben haklı çıkınca kimse madalya vermiyor ya da yanılınca gelip bilgisayar başında dövmüyorlar, herkesin fikri değişebilir, değişebilmelidir de ama eleştireni düşman ilan etmek, reislikten girip galatasaraylılığı öne sürmek artık kabak tadı veriyor.

    son olarak bir oyuncu hazır değilken oynatılırsa futbolcuda gram suç yoktur, bunu sabri için kötü bir gecede ve sabri'yi yetersiz bulan biri olarak söylüyorum, umarım toparlanır ama sabri topluyken de kendi bölgesinde en fazla yedek olabilir.

    tüm sabri entrylerim gibi bunu da zamanın ötesine gönderebilirsiniz çünkü en azından okuduğunuzu anlıyorum, söylemek istediğim mesajlar yerine ulaşıyor, bu da bana yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın