resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 3000
    bam üçlüsü, çam üçlüsü diye diye bir hal olanların sabri hayranlığı tez konusu. çok seviyorsanız aranıza alın birader, her maç size üçlü çektirsin, yeter ki galatasaray'a şu eziyetleri çektirmesin.

    neticede kaptanımızdır, küfür edilmesine ben de karşıyım. adama küfür ediliyor diye savunuyorsan, bunu gerekli tezlerle yap güzel kardeşim. o zaman ben de desteklerim. ama kalkıp da sabri kral topçu ayaklarına yatma bak bunu daha önce de söyledim.
    (bkz: #856939)

    sizin tribün muhabbetlerinizin iyi bir mezesi olabilir. türkiye'dir galatasaray şiarını benimsemişsen, benim antalya'da ekran başında cinnet getirmek zorunda olmadığım konusunda bana hak vermen gerekir. nevizadespor değil bu, galatasaray.

    hayır, galatasaray taraftarı olmuş da ne olmuş? bu takım galatasaray! mersin idman yurdu gibi toplama takım değil. bu takımda galatasaray aşığı oyuncular bitmez. galatasaray taraftarı olduğu için oynaması gerekir diyorsan, sahada işini başarıyla yapan selçuk inan'a, semih kaya'ya, emre çolak'a ve şu an sakat olmasına rağmen yekta kurtuluş'a hakaret ediyorsun demektir.

    sabri yüreğini sahaya koyuyor da, milan baros neresini koyuyor lan, böbreğini mi? felipe melo neresini koyuyor? maç boyu çırpınan johan elmander ne koyuyor, kulak mı koyuyor? hiç düşündün mü? sabri'nin hatasını kapatmak için oradan oraya koşturan semih kaya ve tomas ujfalusi nerelerini koyuyor olm, divane misin? hepiniz mi hastasınız gençler, ağalar, abiler ?

    küfür edilmesin, tamam eyvallah. neticede takım kaptanı, efendice eleştirelim. lakin ergen, olgun herkes şunu kafasına soksun ki, galatasaray taraftarı olmanın ilk şartı sabri'ye kayıtsız şartsız sahip çıkmak değildir. herkes konusunu tezini iyi seçsin, adam gibi konuşsun. benim taraftarlığımı sorgulayacak adam daha ınga demedi. ve ben sabri'nin galatasaray'da oynayacak kapasitede olmadığını senelerdir söylüyorum. ve evet, fikrim değişmedi. hadi bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın