• 30
    deplasman serimizin devam etmesini umduğum maç. kağıt üstünde kolay gibi gözükse de eboue'nin yokluğu, ne kadar beğenmesem de deplasmanlarda sürekli golü olan kazım'ın cezalı olması, semih'in oynamama ihtimali... tüm bunlar birer handikap. melo'nun dönüyor olmasıysa sevindirici. beşiktaş'ın puan kaybettiği bir deplasman olduğunu da unutmadan bu sezon klasikleşen deplasman oyunumuzu oynamamız gereken maçtır bu. rakip zor gol atan zor gol yiyen bir takım, bizim de kapanan savunmalara karşı zaafımız mevcut. bunu pek çok maçta yaşadık bu sezon.

    3 ocak 2012 galatasaray ibb maçında geldiğinden bu yana en kötü performansı ortaya koyan elmander'den bu maçta etkili performans bekliyorum. fatih hoca'nın kanat tercihleri de belirleyici olacaktır. muhtemelen formunun zirvesindeki emre'yi kesmeyerek diğer kanada bu kez riera'yı monte edecektir. riera'nın da hazır olduğunu gösterme vakti gelmiştir hatta geçmektedir.

    son olarak, sert ve zor bir maç bekliyorum. sağ bek kim oynar bilemem ama ujfa-semih ikilisi kesinlikle bozulmamalı. bu oyuncular sezon sonuna kadar yan yana oynamalı. birbirlerini iyice ezberlemeli. birbirlerine kenk diye hitap etseler yeri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın